Meidän pieni Saksalinen prinsessa kävi tänään lonkkakuvauksissa ja silmätarkastuksessa ja myös kyynäreet kuvattiin. Ensin oli silmien vuoro ja kauniit terveet koiransilmät sieltä löytyivät ja eläinlääkärin mielestä lonkat olivat A/A (JIPIII), no täytyy tietysti odottaa Kennelliiton vahvistusta. Kyynäreet olivat 0/0 . Lotan silmät olisivat kuulemma kelvanneet oppikirjaan mallikuvaksi terveistä koiran silmistä. Nyt on pikkuinen Lotta väsynyt ja nukkuu tuolla sängyssä.

Lotta unten mailla.

Carlotta war Heute bei Tierartz zur Hüften- und Ellenbogenröntgen und ihre Augen wurden auch gespiegelt. Das Mädchen ist in Prima Kondition , die Hüften bekamen Note A/A und die Ellenbogen sind 0/0 und ihre Augen sind gesund. Die Tierärztin meinte,dass Lottas Augen sind wie aus der Fachbuch und sehr hübsche Hundeaugen. Nun ist Lotta geschaft und schlieft auf der Bett. Dieses Woche ist unsere Glü¨ckswoche , Gestern durfte ich erfahren dass unsere Bella trähtig ist und Heute die wunderbare Gesundheitsresultate von Lotta.
Alles Liebe und Alles Guten zum weiteren Frühjahr

 

34 vrk

Sitten seuraamme tässä osiossa blogia miten Bella-mamman vauvojen odotus lähtee sujumaan eteen päin. Tänään siis on menossa 34 vuorokausi. Välillä on nälkä ja välillä mietityttää olisikohan nälkä vai ei. Liikuntahalut ovat vielä tallella ja Bella käy reippaana lenkillä.

Siis ruokaa, onko minulla nälkä, ei tai ehkä, no täytyy miettiä, siis söisinkö, älä nyt mamma hätäile, minun pitää päättää, ai niin onko makkaraa, vai onko pakko syödä noita nappuloita, ai että olisi no täytyy miettiä.