Pentulaatikossa päivät kuluvat nopeaan tahtiin, tänään mentiin ulos ja sitten taas sisälle ja taas ulos ja heti taas tuli sade kuuro sitä vanhakin nainen liikkui nopeasti kun juoksutti pentuja siään ulos ja pyykit samaa vauhtia perässä, joten ulkoilu jäi hieman vähäiseksi tämän päivän osalta. Pentulaatikossa on tänään käynyt vieraita, Leena kävi hakemassa pennuntuoksua, jotta jaksaa odotella omaa pentuaan vielä muutaman viikon ja sitten Kari, Tarja ja Kaija kävivät katsastamassa mitä vauva-laumalle kuuluu. Hampaat teroitettiin Karin ukoovarpaaseen ja Kari ihan kiljui riemusta tuntiessaan pennun pienet hampaat varpaassa. Lotta nauttii lomamatkastaan ja varmaankin KePo myös. Meillä on ollut kaksi kohtaamista Einarin kanssa ja minusta tuntuu, että tuo kukko vain odottaa tilaisuutta, että se pääsisi lähi etäisyydelle kanssani. Pikkutiput olivat aivan ihania ja niiden takia kannattaa uhmata Einarin kannuksiakin. Alla Linkki uuteen pentuvideoon minkä Kari on tehnyt ja se on tosi hauskaa katsottavaa.

www.youtube.com

 

Hei pienokainen, olet aikamoinen nappisilmä.

Vähän on pienenlaiset tämän talon uima-altaat.

Ota syliin tai päästä ainakin pois tästä aitauksesta.

Hei täällä on uusi lelu.

Ja me syödään

Sitten me taas syödään

Nyt olen ihan jumissa tämän ruokahässäkän kanssa.

Sitten me juodaan maitoa

Ja se on niin hyvää.

Ja siiten käy näin ja sitten on taas pakko syödä ja juoda maitoa päälle.

Sain Tarjalta hauskoja kuvia tuolta leoleiriltä, jossa Banjo oli tapaamassa koirakavereita ja uimassa ja taisipa Banjo antaa sukellusnäytteenkin taidoistaa. Tarja oli myös ottanut minulle kuvia Moosesta ja Pontuksesta, kiitos siitä hyvin paljon.

Kaunis

Pojat uimassa

Banjo ja Jaro mökkeilee

Kepit koiran koon mukaan.

Meillä kaikilla oli niin mukavaa.


Ompa kaunis tuo Moose Belunan Kingly Moriz "Moose" Tässä Minna Sillantie näyttää miten koiraa tulisi näyttelyssä esittää, jotta parhaat puolet näkyisivät tuomareille. Hienoa että leoleirillä järjetetään kaikkea toimintaa mistä on sitten harrastuksissakin hyötyä.

Tässä vielä Moosen saama arvostelu leiri näyttelyssä:
Kokonaisuutena komea uros. Tumma naama. Kallo-osaltaan aavistuksen kapea pää. Oikeat mittasuhteet. Oikea-asentoiset, kauniisti kulmautuneet raajat. Liikkuu kauniisti maata voittavalla askeleella sivusta, aavistuksen ahtaasti takaa. Hieno raaja karvoitus. Koira esitetään erinomaisessa näyttelykunnossa. Miellyttävä luonne.

Herkkuhetki

Sitten toinen Belunan kasvatti Belunan Kingly Mario "Pontus"

Kaunis pää Pontuksella

Pontus ja Tarja

Banjo miettii onko pakko mennä tällä menopelillä kotiin, eikö mamma voitaisi mennä omalla autolla. Kiitos Tarja kuvista.