Lisää lunta sataa koko ajan ja metsäkin on jo täyttynyt lumesta, pikkuinen PIlvi on hauskan näköinen kun loikkii lumihangessa. Päivät soljuvat rauhallisena eteen päin. Eilen tapahtui omituinen juttu, olin varmaan jossain vaiheessa saanut kissan minttua paketin ja laittanut sen kirjoituspöytäni alimpaan laatikkoon ja unohtanut sen sinne, no eilen hain laatikosta jotain ja olin ilmeisesti unohtanut  laatikon raolleen, kun seuraavan kerran tulin huoneeseen niin Löpö oli jotenkin keinotellut kyseisen pahvilaatikon itselleen ja repinyt siihen reijän sekä rikkonut muovipussin missä kissanminttu oli ja levittänyt sen lattialle. Löpö kieriskeli mintun päällä ja kun yritin mennä ottamaan pois pahvilaatikon riekaleita niin Löpö tarrasi minua käteen ja nyt on komeat raapimisjäljet kädessä, enkä meinannut saada tuota kissaa irti kädestä. Koko illan kissa kieriskeli siinä paikassa mihin oli mintut levittänyt vaikka korjasin ne pois ja puolusti reviiriään kuin kaukkari konsanaan. Nyt jo Löpökin on rauhoittunut.

Tarja oli napannut tämän mainion kuvan tuosta kissa-asenteesta ja juuri tätä löytyi eilen kun oli kissanmintusta kysymys.

 

Pilvi

Luna on kadottanut jotain tärkeää.

LOTAN NEUVOLAUUTISET

Aamuruoka jäi osittain syömättä, mutta myöhemmin päivällä se maistui kuitenin. Lotta vetelee lähes koko ajan sikeitä ollessaan sisällä, energinen koira on nykyään tosi rauhallinen. Tänään lähdettiin reippaasti lenkille, mutta puolessa välissä lenkkiä Lotta yksinkertaisesti kääntyi ympäri ja lähti marssimaan omia jälkijään pitkin kotiin . Lotta painoi tänään tasan 51 kg ja vuorokausia oli 23 astutuksesta.

Odottavan aika on niin pitkä ja tällä tarkoitin tietysti itseäni.