Ensimmäisenä koko Belunan lauma lähettää lämpöiset onnen toivotukset  Nokian Maxin perheeseen syntyneen prinsessan johdosta. Kyllä näyttää Max  ylpeältä tuossa prinsessan vieressä.  Max pitää varmasti huolta pikkuisesta ja vartioi aikanaan pikkuisen ensi askeleita.

Max ja pikkuinen prinsessa.

PENTURIEHA

Tänään oltiin Pilven kanssa penturiehassa Piikkiössä ja se olikin oikein ratkiriemukas retki. Lähdimme Pilven kanssa matkaan hieman myöhässä, mutta ei huolta navigaattori päälle ja menoksi, ihmettelin kyllä matka-aikaa mutta ajattelin, että jos sitten on noin pitkä matka , reittikin vaikutti hieman oudolta, mutta kiire kun olin niin painelin eteen päin ja päädyin erään pellon reunaan jossa maasturi olisi pitänyt muuttaa traktoriksi. Ei muuta kuin vaihtamaan navigaattorin asetuksia ja silloin matka lyheni ja tiet suurentuivat. Pääsimme vihdoin perille melkein aikataulussa vaikka matka olikin monen mutkan takana. No matkalla Pilvi oli oksentanut auton penkille no ei haittaa saahan sen putsattua. Koiria oli paljon paikalla ja Pilvi oli sieltä pienemmästä päästä ja koska vettä satoi kaiken aikaa piti Pilven mennä välillä autoon kuivattelemaan ettei tullut kylmä. Paikalla olivat myös Zimba ja Dimi ja veljekset olivat selvästi iloisia tavatessaan toisensa. Tarjoilut olivat mahtavat ja luukakku oli aivan upea.

Ensimmäisenä tapasimme Zimban ja olipa koira kasvanut kovasti.

Seuraavaksi tapasimme Dimin ja olipa Pilvi  innoissaan. Kovasti oli Dimikin kasvanut.

Tule meillekkin  Dimi käymään.

Zimban juomatauko taustalla.

Pilvenkin kokoinen kaveri löytyi, pikkuinen Nemo koira

Pilvi ja Nemo

Takaisintulo matka vasta hauska oli lähdin viimeisenä ja ajattelin laittaa navigaattorin päälle, yllätys yllätys kone pysyi mykkänä.Minulla ei ollut aavistustakaan missä olin ja mihin menisin. Kaikenlisäksi minulle oli tulossa vieraita klo 5, no ei muuta kuin ajelin sinne ja tänne ja vähän tuonne ja navigaattori pysyi mykkänä. Puolentoista tunnin kuluttua alkoi maisemat näyttää tutuilta ja se oli hyvä sillä bensavalo oli jo tovin vilkuttanut keltaista. Mahtuipa taas yhteen matkaan monta mutkaa. Kiitos Pialle hienosta tapahtumasta ja hauska oli kun pääsimme katsomaan koirahotelli Pia´s Dreamdogsin upeita ja viihtyisiä tiloja.