Tänään oli hauska päivä kun pääsimme vierailulle Krissen ja Ahtin uuteen kotiin, missä asustivat myös Diwan sisko Matzi ja sitten Pinja ja Mysti. Krissen koirat olivat tosi kauniita ja Matzin vatsa oli niin kauniin pyöreä. Matzi oli niin hyvinvoivan näköinen ja jälleen täytyy todeta kantava narttu on todella kaunis. Krsissellä ja Ahtilla on myös tosi kauniit kissat, jotka raukeina lepäilivät sisätiloissa. Saimme viettää kaunista suomalaista kesäiltaa, välillä satoi vettä ja taas paistoi aurinko, kiva oli istuskella puutarhakatoksen alla sateen ropistessa.  Jutun juurta ei tarvinnut kaukaa hakea, koirat, kyllä niistä tarinoita riittää kun kaksi koira ihmistä toisensa kohtaa. Oli hienoa kuulla kokeneen kasvattajan tarinoita menneiltä vuosilta. Eikä Krissen herkkupöydän ääreltä meinannut millään hennoa lähteä kotiin, kovasti paljon kiitoksia hienosta illasta. Valokuvia ei valitettavasti vierailusta tulllut kun minä onneton unohdin kameran kotiin. Mutta tämän kuvan Matzista nappasin Krissen kotisivuilta, toivottavasti Krisse et pahastunut siitä.

YestasDearness_pentuja.jpg

Omat koirat odottivat kotona tarhassa kun olivat saaneet päivän seurustella Harryn kanssa, koko lauma on siis lomalla. Diwalla on aina nälkä siis ihan koko ajan, tänään Diwa yritti syödä raan kananmunan pöydältä no sen tietää miten siinä kävi, muna putosi lattialle ja hajosi ja hetkessä hävisi muna kuorineen päivineen Diwan kurkusta alas. Aamulla Diwa kävi kurkistamassa kattilaan missä oli keitettyjä perunoita, mitkä Harryn piti paistaa tänään päivällä, ei tarvinnut koska Diwa söi ne välittömästi. Kanin kuivat leivätkin hävisivät kummallisesti ja uskokaa tai älkää en pidä pientä eläintä nälässä.

1694012.jpg

Seuraavaksi syön nämä jäkälät jos ei mennä kotiin syömään.

Tänään soittelin taas Diwan kuulumisia kasvattaja Sadullekkin, joka saa parin viikon kuluttua tämän sohvan valtaajan hoiviinsa. Ollaan jo mietitty Diwan kanssa mitä pitää pakata mukaan no ainakin apina se on selvä juttu ja tietysti matkaevästä täytyy olla tuumii Diwa. Toivottavasti Sadun pentulaatikkoon mahtuu vähän isompikin tyttö apinoineen kaikkineen, sillä kun Diwat matkustaa niin matkatavaroissa löytyy.