Lähdin töistä tänään hieman aikaisemmin ja kävin noutamassa Lotalle hieman sisäelimiä joita Lotta rakastaa oli sydäntä, munuaista ja kieltä, toinen syy oli kohoava pakkanen ja en halunnut, että koirat joutuvat olemaan kovin kauan ulkona vaikka kopeissa ne taas kuorsasivat kun tulin kesken päivän kotiin. Koirat saivat ruokansa ja lenkille emme lähteneet koska pakkasta alkoi olla lähellä -20 C vaan koirat halusivat tulla sisälle ja levittäytyivät nukkumaan sohvalle sänkyyn lattialle ja ihan kaikkialle, että minä pidän tuosta näystä kun kaikkialla kuuluu tuhina ja nukkuu rauhallisen näköinen leo. Tosin tällä kertaa yksi nukkujista oli KePo, mutta ihan kiva tuhina sieltäkin suunnasta kuului. Tosin Pilvi tekee välillä kierroksen ja käy lipaisemassa vuorotellen jokaisen kuonoa ja KePon nenää, mistä seuraa aina pieni urahdus tai tuhahdus.

Milana

Käärmeen kesyttäjä

Sanni-prinsessa oli tänään lähettänyt joulu- ja ulkoilukuvia ja vauhdikasta oli tuo meno kun Sanni ja Nelli painelivat pitkin peltoa.

Saako Nelli kiinni vai kumpi voittaa?

No mihin se Nelli jäi?

Jäänpä tähän odottamaan hoh hoijaa ja niin kului 0,9 sekunttia .......

ja taas mentiin ja lujaa. Vauhdikas neiti tuo Sanni. Lunteeltaan Sanni on hyvin avoin ja haluaa tutustua kaikkiin ihmisiin ja eläimiin.

Miksi kummassa tuo puu on tuotu sisälle, ei voi pieni eläin tietää? Kiitos kuvista Eijalle ja Jukalle.

LOTAN KUULUMISET

Lotta voi hyvin ja ruoka maittaa oikein hyvin, ehkä liiankin hyvin, sillä Lotta seisoo jatkuvasti keittiön ovella ja katselee pöydille olisikohan jotain pientä purtavaa vielä tarjolla, vaikka vain ihan vähän. Kun ei tule ruokaa niin menen nukkumaan, Lotta on ryhtynyt nukkumaan tassut taivasta kohden ihan samalla lailla kun ihan pentuna .

On tosi suloinen pakkaus tuo Lotta.