Eilen aamulla klo 04 lähdin työmatkalle Porvooseen, oli siinä tuulta ja tuiskua ja keli muuttui koko ajan haasteellisemmaksi. Pääsin perille  vaikka myöshätyinkin tunnin verrran sovitusta tapaamisesta. No matkalla huomasin että kaikki peseytymistarvikkeeni ja meikkini  jäivät sitten kylppäriin (huutaa ääneen) ja melkein samalla huomasin että no olin unohtanut tankata ja missä kummassa kaikki huoltoasemat ovat kun bensavalo palaa, riskillä mentiin ja kun vihdoin pääsin bensa-asemalle oli minulla 2,4 litraa bensaa jäljellä. Vaikeuksien kautta voittoon, mutta ei täsä vielä kaikki kun piti lähteä töistä pois tarkoituksena mennä äitini ja isäni luokse yöksi niin eikö sitten ollut mennyt rekka kaatumaan tielle joten tiet olivat suljettuna kaksi tuntia, pääsinhän minä sitten vanhempienikin luo, jossa ruoka odotti ja syötyäni lähdin sitten Porvoon kaupunkiin ostamaan peseytymistarvikkeita ja meikkejä ja tuisku senkun yltyi, no tämäkin reissu tuli tehtyä ja sain makoisat yö unet ja aamulla jatkui työt jalostamolla, mutta ei tullut blogiin eilen päivitystä, koska kannettava tietokonehan minulle oli varattu, mutta hassu juttu salasanaa ei sitten ollutkaan, onneksi olen näin hyvä hermoinen ihminen joka ei pienistä menetä hermojaan mutta hieman kyllä harmitti, käsilaukusta kyllä löytyi koiran karsta ja kampa sekä yhden koiran rekkarit ja panta, mutta ei sitten mitään sellaista mitä oikeesti olisin tarvinnut. Näitä Porvoon reissuja on nyt viikottain viiden kuukauden ajan, joten varmasti minusta tulee huippumatkailija tänä aikana, sillä honompi ei ainakaan voi tulla. (PS. unohdin myös auton lämmitysjohdon kotiin).

Tarja  oli eilen lähettänyt minulle niin ihania talvikuvia, että tulimpa hyvälle tuulelle kun sain vihdoin oman koneen auki.

Isä ja poika

Isla Banjo ja Enzo

Kyllä huomaa että kanakoulutuksesta on ollut hyötyä kun Tarja saa koirat istumaan kuin kanat orrella.

KUka voittaa no Banjo

Banjo ja isukki Enzo

On se vaan komea poika tuo Yestas Enzo ja kyllä jo kovasti odotellaan kevättä Milanan kanssa, että päästään Enzoa tapaamaan.

Kiitos Tarja ihanista kuvista.

Kepolla oli muuten ollut tosi rankkaa, oli ruokittava koirat, herättävä aamulla itse ja vielä normaalia aikaisemmin vietävä koirat tarhaan, laitettava koirille vedet, keitettävä ihan itse kahvi ja tehtävä eväät itselleen töihin ja luotava lumi pihalta ja annettava kissoille ruokaa ja kanoille ja vielä haettava itselle pitza. Ja koirat olviat kaiken lisäksi menneet monta kertaa ulos ja siään, joten mitään rauhaa ei talossa ollut, olen kyllä niin pahoillani että taas tämmöiseen pulaan sain KePon lähtemällä työmatkalle.