Joulupäivä on sujunut  rauhallisesti, on lenkkeilty vesisateessa ja kerätty suppilovahveroita. Sitten on taas satanut vähän lisää vettä ja on syöty ja ennen kaikkea pentuhuone on valmisteltu vattuvarpaita varten, Lotta on käynyt hyväksymässä lopputuloksen ja luulen etä tuli siihen tulokseen, että vattuvarpaat voisivat syntyä sinne pentulaatikkoon.

Tämä kuva tuo mieleeni kuvan mikä on ollut suvussamamme naurun aiheena noin 54 vuotta, siinä kuvassa on etualalla nuori äitini ja isäni sisko ja kuvassa takana on iso kivi jolla istuu Arja 2 v kuin myrskyn merkki. Arja on pienenä kuin Pilvi linssilude joka halusi aina olla kuvassa ja kun äitini  ja kummitätini Eva halusivat siis kuvaan ilman kiiepsin kivelle mököttämään ja pääsin siis kutienkin kuvaan. Minulle tuli tämä kuva mieleen kun katselin näitä kuvia , vaikka sanon Pilvelle että nyt otetaan kuva Lotasta niin eikös siellä jossain kulmassa aina pilkistä Pilvi.

Minkäs sille voi jos aina ehtii kuvaan mukaan ja on niin kuvauksellinen.

Lotan mamma-blogi.

Ruoka on maittanut hyvin ja myös uni, Litta syö ja nukkuu ja ja jopa lenkkeili tänään, ensin yritin lähteä yhdessä Lotan kanssa, mutta se ei sitten onnistunut alkuukaan, mutta sitten haettiin tuo pieni linssilude Pilvi mukaan ja sitten päästiin lenkille. Lotalle puettiin sadetakki päälle koska satoi niin kovasti niin Lotta ei kastunut koonaan.

Onko viehättävää jos pitää tassua tällai ylhäällä, no on tosi kaunista.

34 vrk Lotta on jo odotellut vattuvarpaiden kasvamista ja vielä tovi niin sitten sadaan tutustua noihin pienokaisiin.


Lopuksi vielä kuva Pilvestä että kaikki huomaavat, että kyllä Pilvi pääsee ihan omiinkin kuviin ettei aina tarvitse vain tunkea väkisin mukaan.