Namupalan Bella Madonna tänään kahdeksan vuotta. Meidän iki-ihana Bella mummo viettää syntymäpäiviään tänään hyvissä voimissa ja energisenä joskin hieman oikukkaana, mutta kun on saavuttanut veteraanin iän saakin jo hieman oikutella ja pitää oman päänsä.

Meidän ensimmäinen leo joka rastettavuudellaan ja ihanalla luonteellaan sai minut ja Kepon ikuisesti hurmautumaan tähän ihanaan rotuun.

Bella mummo on FI MVA mutta koskaan Bella ei näyttelyistä oikeastaan nauttinut vaan lähes koomautui kun vietiin kehään, tuomari sanoi minulle silloin kun Bella sai  ensimmäisen sertinsä voitko herättää sen koira että voin antaa sille sertin, sillä Bella nukkui seisaallaan tuomarin vieressä.

Bella ei koskaan ole uinut lukuunottamatta sitä kertaa kun toiset koirat eräässä leo tapahtumassa työnsivät Bellan alas laiturilta, mutta tänään mummo päätti kahlata lampeen. Bellalla on kaksi pentuetta Kingly pentue ja Prince + Princess pentue. Meidän Milana on Bellan tytär. Bella touhuaa edelleen lauman muiden koirien kanssa ja vauhtiakin riittää välillä jopa BB:n kanssa leikkimiseen
Onnea rakas Bellamme ja monia yhteisiä vuosia vielä toivoen.