Tänään on vietetty äitien juhlaa, tällä kertaa en mennyt vierailulle oman äitini luokse, koska äitini ja isäni ovat saaneet nauttia seurastani niin useasti ja toisena syynä oli se, että  olin saanut kutsun poikani Tonin luokse viettämään äitienpäivää. Tämä oli minulle aivan ainutlaatuinen äitinepäivä, niin hyvänä minua pidettiin poikani ja hänen vaimonsa Suvin kotona.  Kiitos tuhannesti molemmille ja ruoka ei tästä enää parane.

Poikani valmistaa alkupala tartaria härästä.

Aivan suussa sulavaa.

Pääruoka kalakeitto taimenesta, veikin sitten kielen mennessään.

Tonin ja Suvin kissa Topi

Elmo kissa joka on kuuro, mutta niin onnellinen kissa.

Hienoa olla kissa.

Kissan päiviä Helsingissä.

Kiitos vielä kerran upeasta äitinepäivästä ja ne lahjat ne oli vailla vertaansa KIITOS:

Hienoja äitinepäivä terveisiä sain Tampereelta kun Mooses oli osallistunut koiranäytelyyn ja tulos oli aivan mainio ja upea koira tuo Mooses kyllä onkin.

Kohta alkaa

Rauhallisesti ottaa Mooses

Tuomari Helge Lie
Koko 80cm
Suhtautuminen tuomariin: Rodunomainen lähestyttäessä
.

Hieno pää

Hampaat kaikki tallella ja hieno purenta.

Tumma poika Tampereelta.


Laatuluokka AVO ERI ja Kilpailuluokka AVK 3

3 yrs old. Very good type. Size of the maximum. Well balanced head. Good eyes & ears. Good teeth. Good expression. Neck could be a bit longer. Topline ok. Good front. Good body prop. Sufficiently angulated behind. Good coat. Moves well from side, little bit loose in front. Curling the tail a bit, but not over the topline.

Mooses sai nyt uuden lempinimen  "size of the maximum" . Mousta tuli nyt Mooses Maximum :

Onnea Satu ja MIkko ja tietystikkin Mooses.

Milanan mamma-blogi 23 vrk

Tänään on paistateltu auringossa ja tietystikkin koirat joutuivat olemaan hieman enemmän tarhassa kun mamma kävi vierailulla Helsingissä. Milana syö edelleen huonosti ja tekee minut luultavasti "hulluksi", olen tosi huolissani kun en saa Milanaa syömään kunnolla. Muuten Milana on iloinen itsensä ja se on ainakin hyvä. Tänään syötiin kyllä hieman mutta ei mitenkään ahmimalla, näyttää kuin ruoka tekisi MIlanalle "huonoa" yököttäisi. Lista sen kun kasvaa mitä Milana ei syö - lihaa, luita, nappuloista, makkaraa, maksalaatikkoa, kananmunaa, makaroonilaatikkoa, naudanmahaa, hevyneuta, leipää, karjalanpiirakkaa, riisiä, mahapullia, tonnikalaa, paistettua jauhelihaa, kanaa paistettuna, kanaa raakana. Tänään Milana söi pikkukoirille tarkoitettua Cesar-pasteijaa ja lihapaloja kastikkeessa, siis aivan roskaruokaa, sekä yhden kermaviilin ja 4 lihapullaa pitkin hampain ja kaksi siivua kinkkua. Mutta ehkä huomenna kaikki maistuu paremmin.

Ei syö kun ei halua.