Tänään olin saanut taas yhdeltä kolme vuotiaalta Belunalaiselta postia nimittäin Pontukselta ja ompas poika muuttunut kovasti ja todella upea turkki ja vauhtia näytti riittävän.

Miten naurava poika Pontus onkaan ja mitä elämän riemua.

Komea nuori uros (Belunan Kingly pentue)

Kiitos Vesa ja Pontus kuvista.

Pilvi oli sairaana viime yönä ja oksenteli klo 03 asti, hieman väsytti kun piti 05 lähteä ajamaan kohti Porvoota, mutta kotona ollaan taas siis selvittiin siitäkin. En tiedä mitä kummaa Pilvi oli mahtanut syödä kun kaikki käy mitä löytää, tällä kertaa ei ainakaan tuoksunut kissanjätöksille. Aamulla ei ruoka maittanut, mutta nyt on jo syönyt ja painelee täyttä laukkaa muiden perässä, toivottavasti tauti mikä lie on ohi.

En ole enää sairas

Jotenkin näyttää tosi kummalliselta kun lunta tulee taivaan täydeltä kun minä odotan kesää, mutta koirat painavat iloisin pitkin lumista pihaa ja kierivät ja loikkivat. No nautitaan lumen viime rippeistä (optimismiä) uusi lumi vanhan surma.

Tämä riiviö lapsi BB on vaan niin ihana, on kertakaikkiaan vienyt sydämeni.


Minulla ei koskaan ole ollut tällaista leopentua joka on ikiliikkuja ja touhuaa kaiken aikaa jotain, kukaan koiristamme ei koskaan ole esim. seisonut koirankopin katolla, mutta siellä BB seisoi kuin tammi kun tulin töistä kotiin. Uskomaton pieni eläin.

Lääkäri sanoi, että leonbergin korvia pitäisi välillä tuulettaa ja nostaa pystyyn niin ei tulisi hiivaa korviin ja näin BB hoitaa homman.