Arja Luna ja Pilvi käyskentelevät metsässä, klo on 17:30 ja APUA minun pitäisi olla puolen tunnin päästä 10 km päässä ensiapuluennolla eikä ollenkaan kahden kilometrin päässä kotoa metsässä. Sitten laitettiin tassua toisen eteen ja koirat ihmettelivät mikä kumman hälyytys nyt tuli. No kyllä kannatti kuitenkin mennä, sillä paljon tuli taas asiaa koirien ensiavusta ja nyt sitten taas kerran selvitettiin tuota keväistä ongelmaa eli..

käärmeet ovat vironneet horroksesta ja ensimmäiset purema tapaukset on jo kirjattu. Kun tai jos kyykäärme pistää koiraa koiralle ei saa antaa kyy tai käärmetablettia ei mitään kipulääkettä ja koira on aina vietävä pikaisesti eläinlääkäriin jotta koira saadaan nesteytykseen. Käärmeen myrkky tuhoaa munuaiset ja vaatii aina nesteytyksen jota voidaan joutua jatkamaan vuorokausia, kyytabletti lisää munuaisten tuhoutumista. Pääsiäisestä on ennustettu kyiden kultaikaa. OLKAA VAROVAISIA.
Koirille ei suositella myöskään punkkipantojen käyttöä, sillä niiden on todettu aiheuttavan pahojakin iho-oireita ja allergioita kuten kaikkien valeluliuostenkin. Eläinlääkäri Tiina Korte-Mattilan mielestä paras punkkientorjuntaväline on punkkipihdit. Punkkipihdeillä tartutaan punkin peräpäästä kiinni ja pyöräytetään punkki irti, punkkia ei saa litistää, sillä muuten bakteerit ulostuvat koiran sisälle.Kaverukset
Luennolla käytettiin kyllä aika montaa sanaa mistä meikäläisellä ei ollut tietoakaan puhuttiin kissoja varsinkin keväisn  kohtaavasta asista eli puhuttiin HRS kissoista joka tarkoitti ikkunasta putoilevat kissat ja vastaavasti koirat olivat HBC-koiria eli kolarikoiria.


Luna ja Pilvi

Pilvi pikuinen mielistelijä

Pilvi on niin iloinen huiskuhäntä.