Tänään on touhuttu pihalla pihatöitä ja siivottu pihaa, pihlata on kerätty kaikki "kuolleet" lelut ja kyllä niitä olikin aikamoinen kasa. Meillä on erikseen ulkolelut ja sisälelut, mutta aina kun mahdollista niin Diwa vie ulos sisäleluja ja arvaatte varmaan miltä nallet ja muut pehmot näyttävät kun niitä viedään pitkin pihaa ja uitetaan välillä vedessä jne. Nyt kaikkien ei käyttökelpoisten lelujen on aika lähteä ja tilalle sitten tulee uusia leluja. Litta ei titenkään leluja tarvitse kun vain kiviä riittää ainoa vaatimus on että ne ovat pyöreitä. Meillä on ainainen eri mielisyys mitkä ovat minun kiviäni ja mihin ei saa koskea.

Tää on varmasti niitä mamman kiviä, mä vaan hieman tutkin sitä.

Tää on luvallinen kivi, koska kukaan ei huuhtanut kun sen nappasin tuosta kivipenkistä.

Kesäkausi on  avattu oikein kunnolla sillä rohkeimmat kävivät lammessakin, sillä nyt meillä ei ole enää jäitä ja kun oli niin kuuma niin portti lammelle avattiin.

Ensimmäisenä lampeen yllättäen riensi Luna

Viilentää ihanasti

BB seurasi perässä.

Liian kylmää en mene.

Ihana olo

Milanan mamma-blogi 37 vrk

Kyllä nuo kesäiset aamut ovat aivan ihania, kun nyt olen päässyt niihin tutustumaan Milanan kanssa, tänäänkin tuoksui niin kesältä ja upea auringon nousu oli mukana lenkillä, ei ole vielä liian kuuma Milkullekkaan ja Pilvi tietysti oli mukana kuten aina.

No tulkaa jo ettei tarvi odottaa.

Meilläkin MM-mestari se on pilvi ja titteli on mielistelyn MM -mestari.

Miks mamma sä kuvaat mua ihan joka aamu?

No kun mamma vaan tykkää, että sä olet niin söpö.

Belunan Kingly Milana

Katse suoraan syämeen.

Kukkulan kuningatar.

ilanalla tänään kaikki hyvin ja ruokakin on maistunut ihan riittävästi vaikka ei mitään syömisenkkaa ollakkaan tehty ja vielä syödään yhden kerran tänään. Milana on nukkunut tänään paljon, no ensinnäkin on ollut kuuma ja varmasti eilinen hulinakin hieman väsytti neitokaista. Huomenna mennään ostamaan matolääkkeet ja suoritetaan sitten  kohta ensimmäinen madotus.