Tänään klo 5.45 Belunan ambulanssiin pakattiin hirvittävän paljon tavaraa ja kolme koiraa Milana , Max ja Nada joka oli lähtenyt jo tuntia aikaisemmin ajelemaan myrsyävässä säässä meille. Matka sujui rattoisasti, koirat seurustelivat keskenään ja me ihmiset saatiin seurustella myös , Lotta toimi Harryn kartanlukijana joten perille päästiin turvallisesti myrskyn raivosta huolimatta. Näyttely oli ensimmäinen sisä näyttely mihin osallistuimme ja hieman pentuja aluksi jännitti parkkihallissa, mutta nopeasti kaikki rauhoittuivat (paitsi minä). Paikalle oli saapunut Moose Sipoosta kummisetäkin oli Moosea kannustamassa, hyvin kannustikin sillä Moose voitti 7-9 kk urokset ja sai KP:n Pontus oli saapunut Lohjalta ja hyvin sujui Pontuksenkin näyttelymatka sillä KP oli kotiin viemisinä ja PU3 omassa luokassaan. Max poika oli tosi reipas ja sijoittui luokassaan PU2 ja sai KP ja sitten oli Milana joka oli luokassaan PN2 ja sai KP:n ja sokerina pohjallan Belunan Kingly Madonna "Nada" joka oli PN1 ja VSP+KP. Onnittelut kaikille kasvateilleni hienosta menestyksestä.

Kasvattajaluokka Belunan Kennel tuomari Pirjo Aaltonen:

Tyypiltään yhtenäinen ryhmä. Hyvä luustoisia rotunsa edustajia.Selvät sukupuolileimat. Tyypilliset päät ja ilmeet. Liikkuvat hyvällä askelpituudella. Onnittelut kasvattajalle.

2013179.jpg

Todella ihanaa nähdä oman pentueensa kehässä.

2013190.jpg

Iloinen Belunan Kingly joukko yhdessä.

2013197.jpg

Belunan Kingly Madonna "Nada" VSP+ KP esitti omistaja Arja Virtanen

2013216.jpg

Belunan Kingly Moriz "Moose" PU1 (7-9 kk) + KP , esitti omistaja Teija Niemi.

2013228.jpg

Belunan Kingly Merwin "Max" PU2 (7-9 kk) + KP koiran valmisteli kehään omistaja Carlotta Jalvan ja koiran esitti kasvattaja.

 

2013251.jpg

Belunan Kingly Mario "Pontus" PU3 (7-9 kk) + KP Pontuksen esitteli omistaja Vesa Sepponen

2013260.jpg

Belunan Kingly Milanan esitin itse ja Milana oli siis PN2 + KP omassa sarjassaan.

Kun näyttelyt olivat ohi alkoi kotimatka mutta ennen sitä nautittiin lämmin lounas minkä Lotan äiti oli laittanaut meille mukaan, siitä suuri kiitos hänelle. meillä oli siis pellavapöytäliina, salattia, lasangea, leipää, juustoa, makkaraa, jogurttia, jälkiruokaa ja hedelmiä siis lämpölaukussa oli ruoka säilynyt ihan lämpimänä, olipa kuninkaallinen olo kun saimme nauttia aterian ennen kotimatkalle lähtöä. KIITOS. Kotimatka sujuikin sitten Maijaa pelatessa ja koirat vetelivät sikeitä sylikkäin ja päällekkäin .

2013285.jpg

Luulen, että Lotta ja Arja pelasivat kimppaan, koska minä hävisin heille korttipelissä koko ajan.

ISO KIITOS VIELÄ KAIKILLE MUKANA OLLEILLE; TEITÄ OLI TOSI KIVA NÄHDÄ.