Ei ole aurinko juurikaan meitä hellinyt tämän pääsiäisen aikana. Tänään otettiin levon kannalta ja tehtiin hieman pihapuuhia. Tarhojen siivous alkaa olla ajankohtaista, sillä lumen alta paljastuu kaikenlaista ja sitten nuo kuuset pudottelevat oksan pätkiä niin että koirien hännät ovat ihan täynnä niit', Lunalla oli yli kymmenen hännässä kiinni. Lenkilläkin käytiin ja metsässä liikkuminen on tosi työlästä ja yks kaks jalka humpsahtaa lumen läpi ja kenkä on täynnä vettä. Illalla sitten saimme mieluisia vieraita , sillä Banjo poika tuli käymään, sisarusten piti hieman pullistella ja olla isoa koiraa aluksi, vaikka kyllä leikitkin sujuivat ja kummastakin tulee selkeästi agility.koira  koska paras leikki oli juosta sohvan takaa huimaa vauhtia toista karkuun ja sitten sama taas uudestaan ja sitten taas uudestaan.

Sisko ja sen veli

Banjo ja Bianca

Miksei kukaan kertonut, että näillä on palautusoikeus, miettii Pilvi.

Selätys

Kumpi voittaa

Ei mitään väliä kunhan on hauskaa. Lotta kävi myös katsomassa poikaansa ja mietti varmasti samoin kuin Pilvi tuleeko nää kaikki takaisin, sillä tissille oli myös Banjon mieli ja se ei Lotasta enää ole kovin mukavaa toimintaa.

Sitten olen saanut taa terveisiä Seinäjoelta ja Hämeenlinnasta. Ensin Luken kuvaterveiset:

Näin minä nukun kauniisti ja

ja välillä minä sitten nukun kuin "tytöt".

Sitten pikku häjy pohjanmaalta Jyry

Päikkärit on päivän piristys

Ulkoilu piristää kummasti niin taas jaksaa leikkiä ja keksiä pientä puuhaa tuolle muulle laumalle. Eurasta on myös tullut terveiset ja Bumba on saanut hienon kutsumanimen ja se on Jokeri. Yhteiselo Jumbon kanssa on alkanut sielläkin hyvin. Kiitos taas kuulumisista ja hyvää jatkoa kaikille pikkuisille leonaluille.