Kun kaikki on hyvin niin silloin se juuri tapahtuu kuten viime yönä kävi, ei älkää säikähtäkö nyt kaikki taas hyvin. Mutta aloitetaanpa alusta. Eilen illalla pennut alkoivat syödä viimeistä ruokaansa n. klo 23.30 ja annoin niiden mutustella ihan rauhassa ruokaansa, ihmettelin kyllä hieman ettei Lotta ollut pyrkimässä pentuhuoneeseen, mutta ajattelin että oli vain väsynyt kun oli tavannut vieraita. menin sitten kutsumaan Lottaa imettämään, mutta Lotta ei liikahtanutkaan, näin kuitenkin kylkien kohoilevan. Syöksyin makuuhuoneeseemme ja herätin KePon ja yritimme nostaa Lottaa jaloille mutta Lotta ei halunnut nousta. Mittasin kuumeen ja mittari näytti 40,1 astetta. KePo jäi Lotan luokse ja minä ryntäsin soittamaan eläinlääkäripäivystykseen ja sainkin sinne heti yhteyden , ainoa ohje oli että lähtekää heti tuomaan koiraa päivystykseen, kuume on liian korkea jotta voitaisiin yhtään odotella. Lotasta otettiin verikokeet ja Lotta laitettiin tiputukseen, Lotta sai kaksi pussia nestettä ja samalla Lotalle annettiin suoraan suoneen lääkettä ja kipulääkettä. Noin kahden aikaan yöllä selvisi, että Lotta oli saanut nisätulehduksen ja siinä vaiheessa se voitiin jo haivata silmämääräisestikkin sillä takimmainen nisä oli kivikova ja tulipunainen. Noin puolikolmen aikaan Lotta ja kePo saapuivat kotiin, Lotta oli selkeästi piristynyt, verikokeissa selvisi, että tulehdusarvot olivat koholla mutta muuten kaikki oli hyvin, myös maito tutkittiin ja todettiin että se on hyvässä kunnossa ja pennut voivat sitä syödä. Lotta sai lääkityksen joka ei estä imetystä ja varmuudenvuoksi  myös reseptin vahvemmasta lääkityksestä jos tämä ei ala auttamaan ja jos siihen joudutaan siirtymään niin sitten pennut täytyy vieroittaa. Yöllä kun luin Lotan hoito-ohjeita niin olisi naurattanutkin vaikka huoli oli suuri, sillä se mielikuva mikä minulle syntyi kun luin mitä eläinlääkäri oli ohjeeseen kirjannut  oli hieman humoristinen. Ohjeessa nimittäin luki kun koira pääsee kotiin niin koiran nisälle asetetaan pakastimessa ollut kaalinlehti tätä toistetaan useita kertoja kunnes nisä ei enää ole kova ja tulehtunut. Onhan se totta, että meillä kaikilla koiran omistajilla on pakastin täynnä pakastettuja kaalinlehtiä, minulta ne olivat vain nyt tilapäisesti loppuneet. Aamulla KePo riensi heti kauppaan ja nyt meilläkin on kaalinlehtiä pakastimessa.

Lotta ottaa kaalinlehtihoitoja.
Jotta kaikki olisi ollut sitten täydellistä niin aamulla kun parin tunnin yöunen jälkeen heräsin ruokkimaan pentuja ja päästämään isot koirat ulos niin ensimmäisenä astuin koiranläjään, oli sitten joku tehnyt tarpeensa sisälle ja ei tässä vielä kaikki myös sohvalle oli oksennettu, tässä koiranomistajan arkea tuli oikein isolla kädellä. Pääasia kuitenkin Lotta voi tällä hetkellä oikein hyvin turvotus on helpottanut, lämpö on normaali ja Lotta imettää rauhallisesti pentujaan.

Pennut ovat erittäin auttavaisia kun alkaa pentuhuoneen siivous niin ihan jokainen pentu haluaa auttaa ja istua juuri niiden peittojen päällä mitä minä yritän saada pyykkiin viedyksi.

Kivaa meillä on ja yhteispelillä homma hoituu.

Jokapuolella on tällaisia pieniä painiryhmiä ja ihana pentuärinä täyttää huoneen.

Pennut osaavat jo hienosti tehdä isomman tarpeensa sanomalehden päälle, mutta pissalle ei aina muista vielä mennä lehden päälle.

Lotta jaksaa jo imettää isoa katrastaan.

Tänään sain taas tutustua ihanaan perheeseen jonne muuttaa yksi pikkuinen poika, he olivat matkustaneet kuusisataa kilometriä vauvoja katsomaan.

Pilvi yritti saada osan miesväen huomiosta itselleen. Kiitos vierailusta.
Sitten olen saanut ihanan Riva pojan kuvia ja kyllä on kaunis  ja vauhdikas poika. Kiitos kuvista.

Riva 8 kk, mikä on noiden tummien silmien salaisuus.

Vauhdissa löytyy

Komea on poika.

Belunan Magic Riva