Aamulla itsenäisyyspäivä avautui eteemme sateisena ja sumuisena ja siitä olimme iloisia sillä sade tuottaa onnea. Siniristilippu nostettiin salkoon ja sitten ryhdyttiin suunnittelemaan matkaa tuonne Maskun suuntaan ja päätimme ottaa mukaan Lotan. Meillä oli ihan tietty tarkoitus miksi Lotta pääsi mukaan sillä toivoimme, että Enzo ihastuisi Lottaan aivan järjettömästi ja astuisi Lotan. Kun pääsimme perille niin meitä odottin kaksi komeaa urosta, no toinen oli tietysti Kari ja toinen sitten Enzo poika. Kun morsio otettiin autosta aloitti Enzo piippauksen ja vaikka leonberginkoira ei kuolaa niin jotain valui suupielistä ja koko koira oli innostunut, tapaamaan Lotta neidon. Myöskin Lotta oli ihastunut Enzoon ja tutustuminen sujui hyvin, hieman Lotta Enzoa juoksutti, mutta osoitti samalla että olen tosi halukas sinun kanssasi lähempään tuttavuuteen. Vaikka asialla olikin kaksi ensikertalaista niin kylläpä asia hoitui hienosti, Enzo hyppäsi hyvällä tekniikalla ja Lotta seisoi hyvin alla joten rakkaustarina sai täyttymyksensä. Kumpikin palkittiin luulla hienosta suorituksesta ja taisi meillä ihmisillä olla hymy herkässä sillä niin kovin me tätä olimme toivoneet. Enzo on ruotsalaisen uroksen Fazerin poika ja Fazer on uros mitä käytin Bellalle ensimmäisessä astutuksessa ja vaikka siitä ei vauvoja syntynytkään sillä jostain syystä Bella loi vauvansa pois, niin Fazer vei minun sydämmeni ja nyt toivonkin että Enzo ja Lotta saavat aikaan sen mitä Bellalta ja Fazerilta jäi toteuttamatta. KIITOS Enzolle ja Tarjalle ja Karille.

Minä olen Lotta haluatko tutustua minuun ja kyllähän Enzo halusi.

Morsiuspari ENzo ja Lotta

Yestas Enzo deckte Heute am 6.12. Carlotta Leo von der Seewiese. Das Deckakt meisterten die Beiden Ersttäter mit bravur und wir hoffen dass wir am Februar Welpen hätten.

Rakkaustarinan alku.

Homma hoidettu ja nyt hieman vedetään henkeä

Lotta tuu takasin täällä huutaa Enzo.

Islakin saapui portille ihmettelemään mikä hurja meno se pihalla vallitsee.

Blogini sivuilla tullaan tarkasti seuraamaan rakkaustarinan mahdollisia seurauksia, ja raskauden edistymistä. Ensimmäisestä päivästä siihen asti kun pennut lähtevät omiin koteihinsa.

BELUNAN JOULUKALENTERI  onnittelee Niiloa ja Nikoa

KePo ja Pilvi nostavat lippua tai Pilvestä en ole ihan varma kumpaan suuntaa Pilvi hinaa lippua.