Minun koirani sarjassa on tänään vuorossa Turri, Turrikka, Ilkiö, Jalopöökkö, siinä noita Turrin lempinimiä. Turri on aina ollut sosiaalinen kaukkari ja ADHD tyyppinen pienestä alkaen. Turri sai nuorena kohtutulehduksen ja koska meillä ei ollut tarkoituksen teettää pentuja Turrilla eläinlääkärin suosituksesta Turri leikattiin, meille kyllä kerrottiin että ihan muutamat koirat regoivat kohtuleikkaukseen siten, että niistä tulee vielä vilkkaampia, hei me saimme´lottovoiton, jos mahdollista niin Turrista tuli vielä vilkkaampi. Turri miettii aina mitä tekisin seuraavaksi ja miten saisin sen näyttämään,että minä en tehnyt mitään vaan nuo leot. Turri osaa avata hakoja, ovia ja jopa lukkoja. Turri osaa syödä ovien nupit ja kaukosäätimet ja sukat ja rintaliivit. Turri osaa karata pihamaalta jos se vain suinkin on mahdollista. Turri osaa hypätä koirien sängystä "lentämällä" Lunan sängyn kautta meidän sänkyymme ja takaisin ja siihen kaikkeen menee aikaa vain silmänräpäys. Turri osaa pyytää rapsutuksia lisää lisää lisää lisäää ......... ja lisää. Turri rakastaa kissoja, kaneja ja ihmisiä. Turri on luonteeltaan hyvin varma ja Turri onkin käynyt avustajakoirana niin PK-kokeissa kuin ohitusongelmakoirien koulutuksissa, Turri osaa etsiä metsästä kanttarellejä, sillä Turri on käynyt sienestäjän kurssin. Turrin lempilelu on pieni vinkuva porsas, jonka Turri on jo saanut ihan pentuna, Turri ei koskaan ole rikkonut lelujaan. Turri on luonteeltaan oikea sydäntenmurskaaja.

Turri on aina käyttänyt kuonopantaa, sillä haluan aina olla varma että minä hallitsen koiran ja se ei ole koskaan Turria haitannut.

Turri kärsii nivelrikosta, mutta tällä hetkellä tauti on hyvässä vaiheessa ja Turri ei kärsi ontumisesta. Turrin linjat pitää aina pitää hoikkana, jotta nivelet eivät rasitu ylipainosta.