Taas matolääkettä, mutta Bellaa ei haittaa kun mamma on laittanut pahat pillerit lihapullan sisälle. Hieman on Bella alkanut miettimään, että mitäpäs jos tuo Luna söisi nuo hänen nappulansa ja Bella taas söisi pelkkiä herkkuja. Bella on päättänyt nyt olla niin raskaana tai ainakin painavana, että odottaa, että joku tulee nostamaan hänet sohvalle ei jaksa pieni eläin itse nousta. Bella on tuossa lajissa aivan yli  veto, aamulla KePo antoi leipäpalan ja se putosi lattialle, Bella seisoi ja tuijotti leipää ja löi sitten kauniit ruskeat silmänsä minuun mamma kiltti voitko nostaa leipäni ja mammahan nosti, samaten ruokakuppi on aivan liian alhaalla se on juuri sopivalla korkeudella jos mamma pitää sitä kädessä ja vielä parempi jos ruuan voi syödä suoraan mamman kädestä. Minua viedään nyt kyllä kuusi nolla.

Kissat ovat seuranneet kun meillä on lähetetty paketteja ja liekö elämä meillä muuttunut liian tylsäksi kun kaksi kissaamme pakkasi itsensä ja saapa nähdä ketä odottaa todellinen yllätys kun avaa paketin ja sieltä pomppaakin kaksi karvaista otusta.

Kun me herätään ei yhtään tiedetä minne mamma on meidät lähettänyt, voi olla että ollaan vaikka Kokkolassa Mandyn kaverina tai sitten Tampereella tai Sipoossa tai ihan missä vaan.

Yksi on ainakin varma asia me matkustetaan ainakin sellaiseen paikkaan missä on ainaskin yksi leonberginkoira kaverina. Varokaa täältä me tullaan...........