Kyllä tuo nuori lempi on tulista näin täytyy sanoa kun tänään menimme tapaamaan Enzoa uudelleen ja nyt toiminta olikin tosi vauhdikasta, kun Enzo pääsi morsmaikun luokse niin Enzo ulvoi täysillä ja syöksyi naisensa luokse ja astui sen, että ei ehtinyt kyllä kissaa sanoa kun koirat oivat nalkissa, ihan heti siinä Tarjan ja Karin terassilla. Olihan siinä meidänkin mukava päivää paistatella ja odotella koirien irtoamista, Enzo on tarkka poika tässäkin asiassa se on aina 20 minuuttia tasan ja sitten homma ohi. Kummallekkin juotavaa ja Milana autoon lepäämään ja me ihmiset vietimme taas yhteisen kahvihetken astutuksen kunniaksi, kiitos taas Tarja ja Kari. Meinaa ihan jäädä Banjo mainitsematta, mutta kyllä Banjon kannustushuudot kuuluivat sisältä, kyllä poika isäänsä fanitti.

Milanan kanssa päiväkävelyllä. Pilvi on huomannut, että Milana on sidottu puuhun ja mitä tekee pelastaja Pilvi no yrittää tietystikkin vapauttaa kkaverin.

Tällä koiralla on vain yksi vaihde sen nimi on täysillä eteen päin.

Suukko Milananlle.

MIlanan mamma-blogi 1 vuorokausi

Nyt on kaikki varpaat ja sormet pystyssä , että astuksista on tullut hyvä loppulos. Hieman faktatietoa näin alkuun Nartun munasolut irtoavat munasarjoista ja vaeltavat munajohtimiin odottamaan siittiöitä ja kypsymään , munasolujen kypsyminen kestää noin kaksi päivää ja sitten ne ovat hedelmöittymiskelpoisia. Hedelmöittyminen tapahtuu munajohtimissa ja siitiöt saapuvat munajohtimiin 25 sekunnissa siemensyöksyn tapahduttua. Siittiöt kypsyvät n. 7 tuntia ja sen jälkeen ne ovat hedelmöittämiskelpoisia. Joten jos kaikki on mennyt suunnitelmien mukaisesti niin Milanan sisällä on jo joukko hedelmöittyneitä munasoluja. Milanan paino oli eilen illalla 54,6 kg ja vatsan ympärys 83 cm, eli siitä lähdetään.

Milana

Enzo