Tänään sitten suunnistettiin Turun KV-näyttelyyn ja ILMAN KOIRIA, no ihan ilman Belunalaisia ei näyttelyssä tarvinnut olla sillä paikalla olivat Moose ja Mooses ja kaksi komeaa poikaa. Näyttelyn tunnelma vei heti mukaansa ja yhä enemmän alkoi harmittaa, ettei ollut mukana ketään omista koirista. Päivän pelastus astui kehään Teijan muodossa joka ehdotti , että veisin Moosen kehään ei tarvinnut meikäläistä juurikaan ylipuhua, sillä tätä olin salaisesti toivonut. Moose oli kyllä voimakkaasti sitoutunut omaan maamoonsa, mutta lähti minun ja namien voimalla mukaan kehään ja ruotsalainen tuomari ei ihan helpolla noita ERi-nauhoja jaellutkaan, mutta voi ilonpäivää Moose sai vaaleanpunaisen nauhan ja tuli NUO ERI 2:seksi upea suoritus Mooselta.-. Moose liikkui kehässä upeasti, myös Moosen pää ja turkki miellyttivät tuomaria kovasti. Hampaat olivat myös hyvät ja kaula ja ylälinja myös. Silmät olivat hieman vaaleat ja se taitaa olla äiti Bellan perintöä. Näimme myös Bellan kasvattajan joka kertoi, että Moosen ulkonäkö oli saanut vaikutteita Bella äidin Italialaiselta isältä.

Belunan Kingly Moriz "Moose"  NUO ERI 2

Moose odottaa kehään menoa.

Toisena Belunalaisena sitten kehässä olikin Belunan Kingly Moses ja hyvin meni Mooseksellakin vaikka arvio olikin sininen nauha, arvostelu sen sijaan oli tosi hyvä ja erityisesti tuomari piti Mooseksen päästä ja turkista ja liikkeistä. Mooses tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen sillä poika on tuhlannut energiaansa korkeuden kasvattamiseen. Erityisesti ilahduttaa noiden poikien aivan ihan luonne saa tulla kuka tahansa , tai minkälainen koira tahansa tervehtimään ja kaikkien kanssa ollaan kavereita.

Mooseksella oli tuota energiaa aivan valtavasti ja kaikki kiinnosti olihan näyttelypaikalla kaikkea kivaa.

Katso sinä oikealle minä katson vasemmalle ja niin saa koira istuskella rauhassa kun palvelijat vartioivat ympäristöä terhakkaina.

No hoitakaa te se oikea puoli niin minä katselen itse tänne vasemmalle tuumii Mooses.

Tosi hauska näyttelypäivä ja kiitos Teijalle Moosen lainasta, jäi tuo näyttelylappukin minun käsivarteeni, mutta tarkkaile postiasi niin eiköhän se sieltä putkahda.

POSTIA POSTIA

Tänään on tullut postia Nokian Maxilta ja sieltä paljastuikin pieni yllätys........

Komea Max on saanut pikkuveljen Nemon.

Me pojat ei pelätä tuota kissaa yhtään.

Max ja Nemo päiväunilla

Kiitos Heidi kivoista kuvista ja oikein paljon onnea uudelle perheenjäsenelle.

LOTAN KUULUMISET

No niin päästiinhän me Lotan kuulumisiinkin, Lotalla on kaikki hyvin ja tännän tuliaisina näyttelystä Lotta ja muut koirat saivat kuivattua naudanmahaa (ihana tuoksu). Lotta syö edelleenkin hyvin ja tänään vaaka näytti lukemaa 61,8 kg. Lotta ei juurikaan innostu urheilusuorituksista vaan makoilee ja läähättelee mieluummin. Kaksi viikkoa olisi vielä Lotan jaksettava. Huomenna Lotta saa vieraita ja se on Lotasta tosi mukavaa.

Pentuhuoneessa käydään joka päivä oleskelemassa lyhyitä aikoja jotta Lotta tottuu huoneeseen ja pentulaatikkoon.