Tänään se sitten tapahtui Enzo vei MiIanan neitsyyden, mutta ei Milana siitä kovin helposti luopunut. Kun saavuttiin Enzon pihalle niin alkoi sellainen juoksutus, että Enzo meinasi ihan läkähtyä, näytti välillä, että Milana ihan lentää ja näytti myös siltä, että Milana nauraa .Milanalla näytti olevan tosi hauskaa sulhon kanssa. Kun aikansa oli nuuskittu ja nuoltu ja KUOLATTTU, empä ole moista kuolamäärää nähnyt, sitä oli kaikkialla, minä olin kuolassa, Kepo oli kuolassa ja molemmat koirat olivat kuolassa, mutta siis kun oli aikansa leikitty niin sitten Enzo reippaana nuorena miehenä astui neito Milanan. Hieman Milanaa puuha jännitti ja pari vinkaisuakin kuului kun pikku Enzot toivottavasti lähtivät etsimää pikkuisia Milanoita.

Juokse sinä Enzo

Hyvän tuoksuinen nainen

Hei me lennetään

Miten tämä neito pysäytetään.

Ei me nyt grillata nyt on tarkoitus tehdä vauvoja.

Vihdoin sain tuon naisen kiinni ja siinä pysyi, hieman piti ihmisten tulla vierelle varmistelemaan ettei Milana ensikertalaisena vain riuhtaise itseään liian aikaisin irti.Aika rauhallisesti kuitenkin vietettiin 20 minuuttia ja sitten koirat irtosivat toisistaan.

Yestas Enzo


Belunan Kingly Milana

Nyt alkaa se jännittävin ajan jakso kun alkaa odottaminen onko astutus onnistunut. Tästä päivästä lähtien seuraamme tilanteen kehitystä Milanan mamma-blogissa. Joka päivä saatte kuulla Milanan terveiset.

Kyllä tuo homma vei nuorenkin miehen voimat ja hieman piti levähtää kun homma oli hoidettu.

Kuitenkin Enzo toivottaa Milanan vielä uudelleen tervetulleeksi käymään, joten huomenna Milana astutetaan vielä uudelleen jos Enzo ja Milna ovat asiasta samaa mieltä.

Kiitos komea poika teit miehen työn. Kiitos Tarja ja Kari astutuskahvista ja herkuista.