Minusta alkaa tuntumaan, että BB:n jalka on kohta ihan terve, sillä jotain tässä systeemissä on vialla, eilen kolme kertaa side kadoksissa , tänään jo neljä kertaa, mutta aika näppärästi osaamme jo KePon kanssa tehdä tassusiteen, ainoa huono puoli on, että yksi ihminen saa hakea materiaalia apteekista kun sillä on niin runsas menekki. Minusta on alkanut tuntumaan, että BB tekee tän tahallaan sillä ihan selvästi nauraa kun tassuside on irti ja sitä heitellään kuin hyvääkin saalista ilmaan. Irroittaa tosi näppärästi vain hetkeksi kun on poissa silmistä on side myös poissa tassusta. Meillä on ollut lilaa sidettä missä on tassun kuvia, sitten oranssia ja vihreää ja nyt on menossa punainen, mikään ei pysy toistaan paremmin jalan ympärillä.

Tässä ei ole kyllä mitään hauskaa, mutta odottakaas kun valvonta herpaantuu niin mä näytän teille. Tässä malli sukka siteen päällä teipattuna jalkaan, lisää vaikeusastetta ottaa side pois.

Tätä olentoa ei voi kutsua viralliseksi vavojaksi, sillä aamulla kiipee tähän sohvan selkänojalle ja illalla kiipeää pois, tällä on unen lahjat kuin KePolla.

Milana ja KePo seurustelevat.