Tänään oli sitten koittanut aika kun oli aika viimeisen pentunäyttelyn, sillä pikku Kinglyt olivat kasvaneet siihen ikään. Viimeiseen yhteiseen pentunäyttelyyn olivat saapuneet Nada, Max, Pontus, Moose ja Milana. Maxista oli tullut mies sillä Max osasi nostaa jalkaa ja se nousi niin korkealle että harva voimistelijakaan siihen pystyy, ei pissattu enään tyttöjen lailla. Olipa hauskaa kun noin monta pikku Kinglyä oli paikalla, kyllä meidän porukka on sellainen ilopillerien joukko, että aina on tosi kivaa tuli menestystä tai ei. Mitään suurta menestystä emme odottaneetkaan sen verran kasvuvaiheessa meidän jengi oli, saman asian totesi tuomarikin Soile Bister. Yleisesti kaikki Kinglyt olivat hyvän värisiä ja luonteisia. Maxin päätä tuomari kehui jälleen ja Milanallakin oli lupaava pää.  Milana oli luokassaan 3.

2126855.jpg

Onkohan tämä se lusikka-asento , sisko ja sen veli Milana ja Max

2126857.jpg

Kaikki pääsivät perille ja ennen kaikkea löysivät parkkipaikan, tosin joitakin oli muistettu pois lähtiessä pikavoitolla, mikä sai miettimään onko tämä järkevä paikka näin isolle automäärälle kun paikkoja ei ole ja pakko johnkin jättää.

2126860.jpg

Moose poika ja Teija

2126866.jpg

Nada tyttö ja Arja

2126871.jpg

Pontus ja Vesa

2126875.jpg

Tylsää odottamista,miten saisi tuon veljen vähän innostumaan.

2126885.jpg

 Milana yrittää hauskuuttaa Moosëa, katso veljeni minä olen tassut taivasta kohti, on mulla hassu sisko tuumii Moose

2126896.jpg

Pojat kehässä

2126899.jpg

Milana kehässä

2126902.jpg

Belunan Kinglyt Max, Moose, Milana ja Nada kehässä

Hauska näyttelypäivä takana päin roppakaupalla kokemusta. Olette hienosti jaksaneet tuoda pentuja näyttelyyn mistä haluan teitä kaikkia kiittää. Pennut ovat jokainen oppineet miten  kehässä käyttäydytään ja myös koirien ohjaajille on kertynyt lisää kokemusta jokaseilla kerralla. Nyt voitte hyvillä mielin käydä joulun viettoon ja sitten miettiä ensi vuonna haluatteko jatkaa näyttelyharrastusta sitten isoissa kehissä. Nyt on myös hyvä hetki antaa pentujen rauhassa kasvaa ja aikuistua.  Kiitos myös valkuvaaja Masalle, hyviä kuvia.