Pentulaatikossa alkoivat nuo lämpötilat olla sellaisissa lukemissa, että Milanan käytös imetysaikana sai jo huvittavia piirteitä.

Minusta Milana kertoo tässä että just nyt nyykähtää pieni koira kuumuuteen joten päätin sitten, että Milana imettää laatikon ulkopuolella.

Tämä vaikutti hyvältä idealta, oli enemmän ilmatilaa, mutta uskomatonta kuinka nopeasti pennut tajusivat, että hei elämää on pentulaatikon ulkopuolella, mehän ei täällä enää haluta olla, aina kun olivat hereillä seisoi koko joukkio pentulaatikon ovea vasten ja naakatti kuin lokkiparvi, eihän siinä auttanut muu kuin taipua lasten tahtoon ja nyt on tilaa temmeltää.

Milanakin vaikutti tyytyväiseltä kun ei ole ahdasta vaan voi levittää koko koiran pituutensa.

Päiväunet käytiin myös nukkumassa ulkona ja pennut kyllä arvostavat, että minä raahaan pihalle täkin jonka päällä niiden on kiva nukkua päikkärit.

Vihreä poika on mieltynyt tähän nukkumapaikkaan.

Minä haluan nukkua lakanoiden välissä, se on naisellista.

Minä taas haluan nukkua alla ja päällä yhtäaikaa

 Puolet pennuista on tänään ylittänyt 2 kg painon ja loputkin ovat siinä hilkulla. Kävely sujuu yhä paremmin ja hampaita aletaan odotella, iknet ovat jo aika kovat ja saa nähdä koska ensimmäinen pieni valkohammas sieltä pilkottaa. Pentujen mailmassa kaikki hyvin ja tänään ukkonenkin jyrähteli oikein kunnolla, tosin vettä ei sitten juurikaan saatu kuin muutama pisara.