Tänään töitten jälkeen Milana ja minä lähdimme yhdessä retkelle Rymättylään. Rymättylässä Kaisan luona Milana tapasi Taku Kelpien ja Sisko Hiilerin kumpikin olivat vielä pentuja ja kuukauden nuorempia kuin Milana ja 20 kg kevyempiä. Alkuesittlyjen jälkeen kolmikosta tuli kaverit ja Milana pääsi yhdessä Takun ja Siskon kanssa katsomaan lampaita, Milanasta taitaa isona ehkä tulla lammaspaimen. Sitten me tavattiin myös 5 pässipoikaa ja 2 ponia. Jännittävintä oli kuitenkin kun kokeiltiin putkeen menoa ja pikkupentujen temppurataa ja renkaan läpi menoa ja siltaa pitkin kulkemista, Milanasta kaikki oli tosi kivaa, jos Milanasta ei tule lammaspaimenta niin ehkäpä sitten agility-koira.

1720048.jpg

Päivää kuka sinä olet minä olen Taku?

1720053.jpg

Lammaspaimenet matkalla laitumelle.

1720058.jpg

Mitä tuolla on voisiko joku esitellä meidät!

1720062.jpg

Tosi taitavat lammaspaimenet Milana ja Taku

1720070.jpg

Kaisa paimen ja pikkuiset apulaiset

1720086.jpg

Mikä kumma tuo on ei ainakaan paimenkoira?

1720102.jpg

Kolmikko kivellä, kukahan on kukkulan kingi.

1720113.jpg

Pässipojat  olivat päättäneet, että ruoho on vihreämpää aidan toisella  puolella ja karanneet aitauksesta, mutta kun kova kolmikko saapui paikalle päättivät pässit rynnätä suoraan takaisin aitaukseensa .

Kotona Milanaa odotti yllätys Luna oli tullut kotiin, kyllä siinä haisteltiin ja tervehdittiin moneen kertaan, ihanaa lauma koossa taas. Onneksi olen niin saamaton, että en ehtinyt sitä uutta KePoa hankkia kun tuo vanha nyt kuitenkin palasi kotiin.