Tänään kävin lääkärissä tuolla Porvoossa ja samalla sitten kävin tervehtimässä rakkaita vanhemiani, Pilvi pääsi mukaan mummolaan ja näytti nauttivan ihan täysillä koska kaikki huomio oli varattu vain Pilvelle. Voi kumpa saisi pitää nuo ihanat äidin ja isän vielä monen monta vuotta. Heiltä olen perintönä saanut tämän eläinrakkauden ja vieläkin he ilahtuvat aina kun meillä on joku koirista mukana, vaikka isäni kärsii astmasta niin hän aina toivoo että ottakaa edes yksi koira mukaan ja tänään se oli Pilvi.

Isä ja Pilvi

Äiti ja Pilvi

Äiti, isä ja Pilvi

Pilvi

Pilvi on koira joka menee mamman pyynnöstä vaikka takaperin puuhun.

Tässä tapauksessa sitä ei ehtinyt edes pyytämään kun koira oli puussa.
Sitten on tullut fanipostia tuolta Perniöstä.

Tää on ihan uskomatonta kuinka Bellan näköiseksi on Nadakin muuttunut, kuten oli Mandykin.

Milana poikkeaa joukosta selvästi. Voi ihan kuin Bella mummo nuorena.

Tässä sitten Milana mamman ja Enzon kaunis tytär Belunan Magic Mila

Kaunis on neito  Mila

Milanan kolme tytärtä taase muistuttavat kovastikkin toisiaan.

töttöröö töttöröö kilpailu on ratkennut ja kumpikin kilpailuluokka on löytänyt voittajansa.
Kilpailuluokan koirat on voittanut Johanna ja hänelle posti tuo lähipäivinä kun muistan laittaa postiin kirjan nimeltään Rakkaudesta koiriin. Voittaja lause kuului: "Koirat eivät ole koko mailmamme, mutta ne tekevät elämästämme kokonaisen.


Lisää torvisoittoa tulee tässä Marja-Liisalle joka ilahdutti monipuolisella valikoimalla, sarjasa muut. Tässä näyte monipuolisuudesta. Kärpäsestä tuli härkänen - Ennen suo sulaa kuin kurki kuolee - Tarttuu härkää sarvista - Konstit on monset sano akka kun kissalla pöytää pyyhki - Käärmettä pyssyyn ja Tunnelma laski kuin lehmän häntä. Marja-Liisakin palkitaan samalla kirjalla eli Rakkaudesta koiriin. Kiitos osallistujille.

Kauniita unia kaikille ja hyvää huomista päivää.