Tänään sitten oli vuorossa Mynämäki osa 2 ja Luna ja Milana olivat mukana. KePokin pääsi kehään, mistä hän oli hyvin iloinen (+30 astetta ja kevyttä ravia). Tuomarina oli sama herra kuin eilenkin ja hän piti Milanasta enemmän kuin Lunasta. Milana sijoittui kolmanneksi eli oli AVO ERI 2 PN3, mikä oli Milanalle tosi hyvä sijoitus. Milana sai tosi hyvän arvostelun.

Me koirien kanssa kehässä

Me vauhdissa koirien kanssa.

Vetävä askel siis Lunalla.

Tuomari tutkii Lunaa. Arviossa oli seuraavaa mm. viisi vuotias narttu feminiinisellä päällä, hyvät silmät ja korvat, hyvä ilme. Hyvä luusto. Keskinkertaisesti kulmautunut. Leikkaava purenta. Siihen sitten loppui ymmärrys vielä muutakin arvostelussa luki, mutta se jäi nyt arvoitukseksi koska en löytänyt sanakirjastakaan kyseisiä sanoja.  AVO EH4.

Sitten samat jutut Milanan kanssa. Arvostelussa sanottiin mm.  hyvän kokoinen 2 vuotias narttu jolla naisellinen pää ja kaula, hyvät silmät ja hyväilme ja väri. Hyvät kulmaukset ja hyvät liikkeet. Esitettiin vapaasti ja hyvin. Vitsi olen iloinen taas oli maininta arvostelussa koiran esittämisestäkin ja senhän hoidin minä (= hyvä minä).

Kuumaa ja polttavaa.

Hieno tyttö Milana AVO ERI 2 PN3.

Tänään päästiin siis hyvissä ajoissa kotiin ja aloitettiin puuhastelu pihamaalla ja apureita ei sitten puuttunut, niitä riitti ihan liiankin kanssa. Tuossa kuvassa Pilvi tarkistaa Lunan purennan kun kerran siitä oli puhetta.

Seuraavaksi järjestettiin heinän syöntikilpailut, minä ja KePo ei osallistuttu vaikka nälkä kurnikin vatsassa.

Bianca yritti uida kattilassa, joten kaivettiin sitten esille uima-allas, jotta pikkuisen ei tarvitse kattilassa uida. Kyllä polskuttelua riittikin ja aina oli uimavalvoja vieressä.

Äitikin seuraa lapsensa uintiharjoituksia.

Luna toimii rakennusvalvojana, kun vain tietäis mitä kummaa meille nyt rakennetaan.

Kyllä tässä nyt tarvitaan virallista valvojaa ei tästä muuten mitään synny.

Kaikista apulaisista huolimatta saimme pystytettyä tämän lepokeitaan pihallemme.

Milana on hiljentynyt levolle raskaan näyttelypäivän jälkeen, huomaa entinen nurmikko nykyinen ei viherrä ei. Niin on ilta taas koittanut ja huomenna riennetään töihin. Kiitos Tarja ja Kari kuvista joita näyttelystä olitte ikuistaneet.