Ensinnäkin onnittelemme Belunan Magic Palomaa, Tarjaa ja Karia, sillä Paloma saavutti tänään Lohjalla VSP arvon. Hieno suoritus nuorelta koiralta.

Arvostelu: 7,5 kk hyvänkokoinen neiti, kaunisilmeinen nartun pää mutta melko pyöreät silmät, erittäin hyvä maski, eturinta tarvitsee reilusti aikaa, erittäin hyvä raajaluusto ja –asennot, hieman lyhyt kaula, lupaava rintakehän tilavuus, paremmin kulmautunut takaa kuin edestä, liikkuu löysin kyynärpäin mutta hyvä askelpituus löytyy ajoittain, rauhallinen käytös.

Päivää vaan rouva tuomari.

Kauniisti seisoo Paloma, ja hyvin näyttää sujuvan myös Tarjalta.

Sitten ollaan saatu 2 v Jyryn synttärikuvat, kiittää ja kumartaa.

Hienon kakun oli Jyry saanut ja kynttilätkin maituivat.

Jyry on sellainen vilkas huli-vili poika tuolta pohjanmaalta.

Mutta hienosti onnistuu tuo kasvattajaposeeraus, äippä Lotta lähettää lipaisut.

Pentulaatikossakin on tapahtunut kummia, sinne on tänään muuttanut lauma lihan syöjiä, uskokaa tai älkää. Lotta äiti alkaa olla kovilla kun tuo suuri laumaa huutaa ruokaa pienin väliajoin, joten aloittelimme sitten tänään uusia ruokintatapoja.

Ensimmäinen liha-ateria jokainen sai 2 palleroa jauhelihaa ja ne hävisivät makoisiin suihin.

Kakkoset harjoittelevat lihan syöntiä kun ykköse tissittävät.

Tekniikassa saattaa olla vielä pientä hiomista, mutta lopputulos ratkaisee lihat syöty.

Toinen kattaus, kyllä siltä näyttää että koiran on lihansyöjä.

Kyllä tämän ruokailun jälkeen uni maittoi. Lihan syönti harjoitukset jatkuvat huomenna ja loppuviikosta sitten päästään jo maistelemaan velliä.

Sitten pentuhuoneessa on käynyt ensimmäinen vieras, Lotta päästi tänään Lunan käymään katsomassa vauvoja joten voimme luottavaisin mielein odotella tulevaa viikonvaihdetta kun ensimmäiset uudet kodit saapuvat katsomaan vauvoja.

Luna kävi pikaisesti kurkistamassa pentulaatikkoon todeten ei oo mun juttu. Näin on saatu sunnuntai taas iltaan ja nyt tarvitsee enää jännittää kenestä tulee Suomen presidentti.