Tänään meillä kävi pentuihin tutustumassa Euralainen perhe, heillä onkin kotona odottamassa nuori leonbergi-uros leikkikaveria. Perhe tutustui myös Lunaan ja Luna herätti ansaittua ihastusta hienossa talviturkissaan ja käytöksen kultaiset säännöthän Luna osaa, Luna ei hypi ei pompi vaan käyttäytyy aina kauniisti. Muutaman viikon täytyy Jumbo-pojan odotella ennen kuin leikkikaveri sitten matkustaa uuteen kotiinsa Euraan. Kiitos vierailusta oli hauska tutustua teihin. "Virallisten" vieraiden jälkeen sitten saapuivatkin Ruskon mummi ja vaari sekä Kepon Lea täti pentusia ihastelemaan.  Pennut olivat aika vilkaalla tuulella ja yksi tytöistä istui Harryn kengän päällä ja kun se siitä lähti jäi vain haiseva pötkö jäljelle, joka oli työntynyt roxin reijästä kengän sisään, meitä kaikkia muita paitsi Harrya nauratti tosi paljon. Pilvi touhuaa nyt jo jatkuvasti pentujen kanssa, vaikka välillä kun ne "hyökkäävät" Pilveä rupeaa pelottamaan.

Mikä tuo on ?

Kohtaamisia

Ida oli tehnyt pennuille näin ihania pötköleluja jokaiselle riitti oma pötkö ja jäi vielä Harryllekkin (älkää ihmetelkö mun mustelmia).

Ruskon mummi, hoiti näitä pentusia jo aikaisemmin, mutta silloin ne olivat vielä Lotan masussa.

Vaarin polvella on pojan kiva keinutella.

Lea tädin hellässä syleilyssä.

Välillä vähän jyllästettiin

Vierailut väsyttävät pientä eläin ja silloin pitää nukkua.

Kohta nautitaan illan viimeinen ruoka ja sitten köllötellään aamuun asti. Pentulaatikko palaa taas huomenna uusin kujein ja kertomuksin asiaan.

Löpö toivottaa kauniita unia kaikille.