Näyttelyyn lähtijät Luna ja Lotta  on harjattu, kynnet leikattu, tassukarvat siistitty. Paperit pakattu kassiin ja tarkistettu, että kassissa on näyttelyhihnat, namit, vesikuppi, harjat ja kaikki mitä huomenna tarvitaan. Koirat taitavat aavistaa mistä on kysymys. Aamulla herätys on klo 06 ja lähdemme kohti Vantaata. Muutkin koirat tarjoavat itseen harjaukseen ja toki nekin sen saavat. Pilvi taitaa pakata itsensä mukaan näyttelyreppuun tai ainakin sieltä löytyy Löpö. Toivottavasti saamme huomenna viettää näytelmiä kauniissa säässä. Nyt olen tarkastanut ainakin 10 kertaa että kummankin koiran laput on mukana, sillä viimeksi Lotan lappu oli kadonnut kun pääsin näyttelypaikalle ja kuvittelin vielä sen olleen minulla kun mentiin portista sisään ja jopa että siihen laitettiin punainen ruksi rokotusten tarkistuksen merkiksi. Viikko kyseisen näyttelyn jälkeen aloin pakata lehtikorista lehtiä vietäväksi lehtikeräykseen ja miksäs se siellä Lotan näyttelylappuhan se kauniisti kirjekuoressa, en tosiaan tiedä kuinka me päästiin sisälle ilman sitä. Mutta nyt kaikki pitäisi olla kunnossa.

Hoh hoijaa

Lot-Lot

Kiitos teille jotka olette jo lähettäneet syksyisiä lemmikkikuvianne kilpailuun, mutta lisää saa lähetellä roppakaupalla, alla vielä yhteystiedot ja ohjeet.

 Valokuvauskilpailu ja aiheena on syksy ja koira. Kilpailussani on kolme sarjaa ensimmäinen sarja on leonberginkoira ja syksy ja toinen sarja on syksy ja koirat  ja kolmantena sarjana on sitten syksy ja lemmikkini.  Valokuvausaikaa on 15.9.09 asti ja jokaisessa sarjassa palkitaan voittaja, voittajakuvat julkaistaan blogissani. Tärkeintä kuvassa on koiran / lemmikin ja syksyn hehku ja riemu yhdessä liikkumisesta ja harrastamisesta. Kuka sitten valitsee voittajan no Belunan lauma tietysti puheenjohtajansa siis minun johdolla. Voittajat palkitaan koiriin tai lemmikkeihin liittyvillä asioilla ja kuvat saa lähettää sähköpostiini soitteella arjasoderholmin@gmail.com. Nyt minua alkoi jännittämään saanko yhtään kuvaa vai jäävätkö palkinnot jakamatta, no jos ei yhtään kuvaa tule niin annan sitten kaikki palkinnot itselleni. Tässä minun tämän päivän kuvauksen tuloksia.