Tänään on ollut taas aikaa touhuta koirien kanssa ja ihan olen kokonaan virkistäytynyt kun on saanut tuolla pakkasessa touhuta. Aamupäivällä saatiin postia Oliverilta ja Oscarilta ja hekin olivat olleet lumisella lenkillä. Ihana kuulla pojista  ovat kyllä niin mainio "veljes-pari", Sitten lähdettiin tuonne Vanton tilalle jossa oli talvinen mätsäri, Koiria oli saapunut paikalle aika iso joukko ja pentuluokassakin siis alle 12 kuukautta meitä oli 16 koiraa siis pentua. BB otti kaiken hyvin rauhallisesti tapansa mukaan nummumalla kehän reunalla ja sitten viimetipassa venytellen ylös kysyvä katse silmissä onko pakko jos ei taho? No tällä kertaa oli pakko, BB sijoittu neljänneksi ja saimme kauniin ruusukkeen ja BB sai hienoja herkkuja ja puruluita. Samalla ikuistimme kameralla mätsäri muotia,


Muotitietoinen herra jussipaidassaan


Metsänvihreä asu


Tässä taas ruskea koko puku


Rohkea ratkaisu pukeutua pelkästään pilkkuihin.


Tässä taas voidaan puhua tosiaan pikku pikku vaatteista, mutta pinkkiä sen olla pitää.


Olihan joku sentään puketunut turkkiin koska oli talvi


Minä haluan tutustua tuohon eläimeen


Hei tunnetaako me


Hoikkuus on muotia


Stop- ai miksi käsimerkkejä


Taitava


Askel lähtee liukumaan


Sijoutus hienosti 4:s


Tuo pikkuinen "fifi" voitti kaikki.


Lapsi ja koirakilpailun voittajat.

Tähän piti tulla kuvia Oliverista ja Oscarista mutta tallensin ne jonekkin josta ne täytyy ensin löytää ja sitten jäi vielä kertomatta kuin tuhma voi Pilvikin olla  ja ne jutut kerrotaan kun olen välillä käynyt zumbaamassa. No niin nyt sitten Oscar ja Oliver Vantaalta.

Oscar

Oliver

Oliver

Oscar

Oliver on yhdistelmästä Yestas Dazzler ja Namupalan Bella Madonna ja Oscar taas yhdistelmästä Yestas Enzo ja Carlotta Leo von der Seewiese.

Sitten piti kertoa Pilven touhuista tänään, Pilvi sai tänään ensimmäisenä ruokakupin ja lähdin viemään muiden koirien ruokakuppeja ja kun palasin niin Pilvi oli kiivennyt keittiönpöydälle ja oli syönyt yhden koiran ruuat ihan kokonaan ja veteli toista kupillista, ompa Pilven vatsa nyt sitten täynnä, eikä tässä vielä kaikki kun lähdin lenkille  en ottanut Pilveä mukaan koska oli niin kova pakkanen, no ei se Pilveä haitannut vaan jostain portin raosta Pilvi oli sitten lähtenyt ihan itse lenkille ja kipitteli meitä vastaan. Eli tontut ovat kyllä nyt nähneet tämän ja luultavasti Pilvi ei saa lahjoja ollenkaan tai jos kuitenkin yhden.