Enpä ole moista näyttelykokemusta aikaisemmin kokenut, sillä nyt meinasi taju lähteä esittäjältä ja ennen kaikkea minua suretti tuo Luna jolla on tosi paksu turkki.  Kun saavuimme perille Karjaalle Sisu-areenalle niin olosuhteet olivat vielä lähes inhimilliset, mutta ennen kehän alkua porott aurinko niin kuumasti, että empä muista moista näyttelyreissua kokeneeni, vaikka onhan noita muutama takana. Vaikka joi kuinka paljon niin ei auttanut yhtään mitään. Tuomari oli sitten vielä hyvin tiukka ja opetti toista samalla joten siinä me sitten juostiin ja seisottiin ja taas juostiin. Ensimmäisenä kehässä oli Milna ja joka sai seuraavan arvostelun.

2 v erittäin hyvän tyyppinen ja hyvät mittasuhteet omaava narttu. Oikean linjainen nartunpää ja hyvä ilme ja mittasuhteet. Purenta ok. Hyvä kaula ja selkälinja. Jyrkkä lantio. Eturinta ja runko saa vahvistua. Hieman pysty olkavarsi ja niukasti kulmautunut takaa. Tällä hetkellä koira pyrkii seisomaan takaraajat rungon alla. Sopiva luusto ja litteät etukäpälät. Liikkuu tänään löysästi, edestä ja tarvitsee voimaa takapotkuun. Hyvä raaminen koira joka tarvitsee vain aikaa valmistuakseen. Hyvä väri ja turkinlaatu. Rodunomainen käytös ja olemus.

Tuolla arvostelulla sitten saimme arvion AVO H, no arvostelu oli minusta kuitenkin lupaava,

Harry ja kuumalinja. Minun puhelimeni olikin jäänyt kotiin.

Luna ja Milana.

Biancakin oli mukana ja kävimme ennen kehän alkua kokeilemassa kehässä juoksua ja asennossa seisomista. Bianca otti hyvin rennosti koko touhun, mitenkähän mahtaa käydä kun isot koirat eivät ole mukana.

Lunan arvostelu oli seuraava:

5 v erittäin hyvän tyyppinen keskikokoinen kaunis ilmeinen oikean mallinen pää jossa hyvät mittasuhteet. Puenta ok. Vahva kaula. Aavistuksen pehemeä yläselkä ja hieman jyrkkä lantio. Voimakas runko riittävä eturinta. Sopiva luuston vahvuus. Aavistuksen pehmeä välikämmen. Niukasti kulmautunut edestä ja riittävästi takaa, Liikkuu riittävällä sivuaskeleella  ja riittävällä yhdensuuntaisuudella. Hyvä turkki ja väri, Rodunomainen olemus ja käytös. Tällä arvostelulla arvostelu oli AVO ERI AVK 2. Tuomarina toimi Teija Salmi-Aalto Suomesta.

Kuvia ei tapahtumasta ole enempää koska noiden kuvien jälkeen ainoa tehtävä oli vain, että yritimme pysyä "hengissä" polttavassa kuumuudessa, sillä varjossa aurinkoa oli reilusti + 30, mutta ainoa asia mikä näyttelypaikalta puuttui oli varjo. Joten voitte vain kuvitella mitkä lukemat olivat paahtavan auringon alla. Jasmin haki koko ajan vettä koirille, sillä mikään määrä ei näyttänyt riittävän. Ainoa jota mikään ei näyttänyt haittaavan oli Bianca joka nukkui heinikossa ihan tyytyväisenä.