Ihana keväinen lenkkeily päivä joten päätin, että otampa Lotasta vielä muutaman kuvan ennen kuin tyttö pudottaa kaikki karvansa. Lähdettiin reippaasti matkaan ja ihailtiin pajunkissoja ojan reunalla, sitten päätin että otampa pari kuvaa jollain pälvi paikalla jotta saadaan oikein keväinen kuva. Valmistauduin hyppäämään ojan yli ihanalle aurinkoiselle rinteelle ja töps hyppy jäi puolitiehen  ja mätkähdin ojaan koska Lotta ei sitten hyännytkään vaan löi jarrut päälle ja olimpa hieman hämmästynyt kun 30 cm edessäni aurinkoa paistatteli tämä otus, jonka päälle olisin hypännyt jos Lotta ei olisi kieltäytynyt hyppäämästä.

Yllätys olisi varmasti ollut epämiellyttävä molemmin puolin jos olisin hypännyt käärmeen päälle.

Tämä kaunis eläin sulautui todella hyvin maastoon ja oli varmasti herännyt horroksesta ja tullut paistattelemaan auringon läpöön, onneksi en häirinnyt hienon eläimen auringon ottoa.

Kiitos Lotta, että estit minua hyppäämästä.

Löydettiinhän me sitten toinen kuvauspaikka ilman ylimääräisiä katselijoita.

Kevättä ilmassa vai onko sittenkään...

kun katselee tätä Sannin ja Nellin lenkkeilykuvaa. Näillä tytöillä sitä vauhtia riittää.

Milana on pesty ja kammattu ja harjattu ja Milana on ihan kyllästynyt koko puuhaan, mutta pakko oli käyttää hieman enemmän aikaa tytön puunaamiseen kun sellainen Rapa-Roope taas tuli sisälle, ettei olisi uskonut että aion viedä Milanan huomenna koiranäyttelyyn. Huomenna on leonberginkoirien erikoisnäyttely Kirkkonummella ja kiva nähdä paljon tuttuja ihmisiä ja koiria. Bianca saa hoitajan Janinasta joten me voimme lähteä näyttelyyn yhdessä Harryn kanssa. Huomisista tapahtumista sitten huomenna.