Aivan upea hieno näyttelypäivä takanapäin, Aamusta alkaen kaikki sujui loistavasti, hyvää näyttelyseuraa oli tarjolla kun Banjo ja Tarja kurvasivat pihallemme ja pakkauduimme Beluna-ambulanssin uumeniin. Matka kului rupatellen ja odottavissa tunnelmissa, sillä Totttijärven prinsessakin oli tulossa näyttelyyn ja oli kiva tavata pitkästä aikaa. Jälleen näkeminen oli todella riemullinen ja Banjo suorastaan villiintyi Bellan tapaamisesta, mikä johtui varmasti osittain Bellan juoksusta. Meillä oli uusi juttukin tänään, nimittäin me olimme Sannan kanssa päättäneet ilmoittaa tyttömme parikilpailuun empä ollut moista ennen kokeillutkaan. Hieman kyllä mietitytti miten Bella ja BB ja minä onnistumme näyttämään kaikki smannäköisiltä ja vielä juoksemaan samaan tahtiin, vai olikohan se niin että riitti jos koirat olivat yhdennäköiset.

Perille päästiin ja näyttelypaikkaan tutustuminen alkoi.

Missä se Bella sisko mahtaa viipyä.

Hei tuolta se Bella tulee

Kolme Belunan "lasta" Bella, Banjo ja Bianca

Kiva nähdä

Hei toi sisko tuoksuu tosi hyvälle.

BB:n hellä tervehdys Bellalle

Tytöt vierekkäin

Sitten päästiin tosi toimiin ja Banjo aloitti

Belunan Fazer Banjo; Sopusuhtainen terverakenteinen uros, jolla kaunisilmeinen pää. Hyvä purenta. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu kauniilla askeleella. Miellyttävä luonne.

Tuomarina oli Marja Kurittu.

Täti kopeleoi, mutta ei haittaa Banjoa

Seisoo tosi kauniisti.

Lopullinen päätös tuomarilta oli, että Bajo sijoittui kakkoseksi ja sai KP:n. Onnea.

Seuraavana tytöt kehässä.

Reipasta juoksua

Hampaiden tarkastus ja purenta oli kunnossa.

Belunan Fazer Bianca: Sopusuhtainen, hyvät rungon mittasuhteet ovaava narttu. Kaunis pää ja ilme. Hyvä purenta, hyvä etuosa ja runko ja kulmaukset. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askeleella. Miellyttävä luonne.

 

Nätti tyttö

Reipasta juoksua edelleen.

Sitten seisotaan ja rauhallisesti ja kauniisti BB hoiti asian.

Bianca tänään VSP ja KP

Bella näyttää, että hyvin on homma hallussa. Tänään sijoitus oli kakkonen ja KP. Arvostelu oli seuraava:Kookkaan puoleinen, sopusuhtainen narttu, jolla kaunis pää ja ilme, hyvä purenta, Hyvin kulmautunut edestä ja takaa, liikkuu hyvällä askeleella. Miellyttävä luonne.

Parikilpailu kiihkeimmillään.

Askel askel ja samaan tahtiin.

Ja hienosti tytöt sijoittuivat BIS 3 aivan upeaa.

Kuin kaksi marjaa

Biancan pokaalit ja ruusukkee

Belunan Fazer kolmoset Banjo, Bianca ja Bella, aivan upeat pennut.

Tätä menestystä täydensi Jyryn hieno esiintyminen Seinäjoen näyttelyssä ja Jyry sai seuraavan arvostelun. Hyvä koko Tasapaino ei vielä löydy seistessä eikä liikkeessä. Hyvin kulmautuneet raajat, jotka eivät vielä kanna. Pitkä ilmeikäs pää. Loiva otsapenger, Voimakas purenta.

Kotiin palattua on autokuormallinen todella väsynyttä porukkaa ja KePo kömpi nukkumaan saman tien. Tarjalle jaksamista yövuoroon ja kiitos taas loistavasta  seurasta.