Tänään ollaan valmisteltu taas joulun tuloa, tavattu ystäviä ja vaihdettu joulutervehdyksiä ja istuttu hetkeksi juttelemaan meille niin rakkaasta aiheesta kuin koirista. Palattuamme kotiin oli joulukuusen pystytyksen vuoro ja apulaisina toimivat Löpö ja Pilvi jotka kuitenkin vapautettiin tehtävästään heti sen jälkeen kun yhdet joulukuusen kynttilät rikkoutuivat kun Pilvi veti ja Löpö veti ja eri suuntaan ja kynttilät  kolahtivat lasipöytään ja hajosivat ja pisteenä i:n päälle Pilvi veti kultanauhaa niin vauhdilla pois kuusesta, että kuusi keikahti ja vedet vauivat lattialle, tässä vaiheessa minä jatkoin yksin.

Mikäs tämä nyt sitten on puu sisällä?

MIkä tämä on en ole ennen nähnyt ?

Pallot kuusessa, kynttilät kuusessa ja tähti paikoillaan.

SItten niitä ihania joulutervehdyksiä, kiitos taas kaikille.

Johannan lauma Kotkasta.

Sanni ja Nelli laulavat joululauluja.

Uiuuuu ja me e toivotam uiuuuu ja me toivo o tam uiuiuuuuu, rauhallista ja hyvää uuiii jouluaaaa uuuuu....vouvouuuu....
 
Oikein riemukasta Joulua ja monta iloista onnenhetkeä vuodelle 2010 Arjalle ja Harrylle ja koko Belunan suurperheelle!  Äiti Bellalle Erityiskiitokset niin rakastettavasta Sannista.

Kiitos kauniista tervehdyksestä.

Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain.

Todellinen Namupala

Tonttu Tomera näyttää olevan tuossa etualalla.

Ja lunta tulvillaan on Haimoonkin raitti

Yestas miten suloinen pikkutonttu

Tämä terveydys oli osoitettu Diwalle Emma-siskolta.

Nemon joulutervehdys Löpölle

 

LOTAN NEUVOLAPÄIVÄKIRJA 15 vuorokautta astutuksesta

Tänään Lotta on taas auttanut Harrya jouluvalmisteluissa ja voinut ihan hyvin. Ruokahalu on ihan kohdallaan ja kaikki maistuisi. Jos Lotan masussa on niitä pikkuisia leoja niin tänään niitä voidaan sitten kutsua Gastruloiksi ja kudosten erilaistuminen on alkanut, hauska juttu mutta näitä pikkuisia kutsutaan vain vuorokauden tällä nimellä ja huomenna niillä on sitten taas uusi kutsumanimi. Aivot ja selkäydin alkavat nyt muodostua, sekä selkänikamat ja häntä. Myös pää ja naama alkavat muodostua, joten paljon alkaa tapahtua.

Nukuttaa

En mä nyt koko ajan nuku.