Mooses kertoo myös omin sanoin synttäripäivästään:
 
Mooses on viettänyt tänään synttäreitä vauhdikkaissa ja lumisissa merkeissä. Päivän aikana on satanu kymmenen senttiä lunta josta Mooses meni ihan "sekaisin" sai hepulikohtauksia pihalla ja pääsi Mikon kanssa leikkimään suosikkileikkiään lumipallon heittelyä. Myös aamulenkki tehtiin lumisessa metsässä, josta en nyt tähän saanut kuvia siirrettyä tuolta kännykästä, voin laittaa niitä myöhemmin. 
Synttäreitä juhlittiin syömällä maksamakkaralla kuorrutettua kakkua, Mooseksen mielestä oli huippuhyvää vaikka emäntää ällötti kakun valmistus :D
lahjapaketista paljastui "nahkakani" johon kyllä Santtu ihastui Moosesta enemmän, toki sen jälkeen kun Santtu totesi nahkakanin hauskaksi tapaukseksi, Mooses oli myös sitä mieltä että se onkin ehkä maailman ihanin lelu. Synttärijuhlat päättyi herkutteluun rustoluulla. Taisi olla rankat kemut, kun nyt molemmat pötköttelevät lattialla ketarat ojossa!

Muutoin Moosekselle kuuluu oikein hyvää. Mooses on oikea lempeä karhu, jonka vieraat on saanut viimeaikoina huomata. Mooses rakastaa ihan kaikkia jotka meille tulee, ja vieraitten istuessa sohvalla Mooses peruuttaa takamuksensa vieraiden syliin. Jos vieras ei ymmärrä rapsuttaa tässä tilanteessa, Mooses kiipeää sitten syliin. Tuntuu että Mooses on rohkaistunut viimeaikoina paljon ja vieraiden aikana Mooseksesta on tullut itsevarmempi eikä turvaudu Santtuun tai meihin ihan niin paljoa. 
Kevättä taitaa olla rinnassa ja turkkikin sen mukainen. Mooses on yksi iso "irtokarva" johon ei furminaattoritkaan tehoa, on sen verran tiukassa tuo irtoava karva vielä, taitaa olla ensiviikolla koiran pesu paikallaan jos sitten karvatkin irtoaisi. Muutenhan tuo Mooses alkaa olemaan lähes pikimusta, ettei olisi kuitenkin nöffi?! :) Karvanlähdöstä johtuen Mooses ei ole ihan valokuvauksellisin synttärikuvissa, mutta on se niin kaunis otus ettei muutama irtokarva kauneutta pilaa.
Belunan Kingly Moses 3 v
Nammmm niin koiranherkullista
Kaikki minulle ihanaa
Hei tää jänöjussi on tosi laiha.
heitä heitä pallo
Kuin tuulispää kiittä Mooses
 

Kohta lähtee pallo lentoon
Ota koppi
Tuolta se pallo tulee ja minä saan sen kiinni.
Onnea Moosekselle ja paljon terveisiä myös Santulle.