Tänään oltiin sitten koulun penkillä koko päivä, sillä olin opiskelemassa koiran luonnollista ruokintaa Malin Ekblomin koulutuspäivillä tuolla Lausteella, Päivä kului ihan yhdessä hujauksessa asia oli  mielenkiintoista ja hauskaa. Kukapa ei haluaisi parhaalle ystävälleen tarjota parasta mahdollista ruokaa. Yhä herkullisemmaksi käy koirien ruokapöytä mitä enemmän asiasta oppii ja saa tietoa.  Tähän väliin tuli sitten sähkökatko ja se tarkoittaa, että koko tietokone sekosi ja ei suostu siirtämään kuvia, joten taitaa tulla tylsä kuvaton kirjoitus.

Tasan tunti kesti tämän herkkupöydän kuvan siirtäminen tänään blogiini, kohta olen ylpeä hermoistani ja itsehillintäni määrästä.  Tähän pöytään oli koottu kaikkea herrkua mitä pieni eläin voisi kuvitella haluvansa tai tarvitsevansa.

Mukana oli myös BARF-lapsi Kaanaankoira Mooses, joka oli sitä mieltä, että jos olen oikein oikein suloinen niin kait jotain pientä pöydältä voi pudota Mooseksen suuhun.

Tähän olisi tullut Mooseksen kuva jos olisin jaksanut operoida sitä vielä toisen tunnin, ehkä se ilmestyy tähän huomenna.

LOTAN KUULUMISET

Aamulla käytiin lenkillä, ennen kuin lähdin opiskelemaan ja sitten Lotta oli Kepon hellässä hoidossa. Kaikki tänäänkin vaikutti ihan hyvältä ja Lotta sai tänään herkutella mustikoilla muiden herkkujen lisäksi.

Tarinat jatkuvat huomenna koska tänään supervaikeaa ja KePo on vedellyt sikeitä jo kohta kaksi tuntia.