Tänään sitten ovat viikonloppuhulinat alkamssa ja saamme viettää aikaa yhdessä koko lauma. Pihatöihin pitäisi paneutua, sillä meillä on todella syksy pudonnut puusta alas asti. Täytyy varmaan laittaa noihin KePon kepakoihin piikit päihin niin siinähän nuo  lehdet saisi kerättyä ihan huomaamatta. Odotan oikein innolla, että paistaisi aurinko ja pääsisimme sitten syksyiseen metsään temmeltämään koirien kanssa. Huomenna meillä sitten alkaa luonnonmukainen ruokinta , tähän asti on harjoiteltu ja nyt jäävät nappulat kokonaan pois ruokavaliosta. Jo tämä kuukauden harjoitusjakso on soittanut, että Lotan korvat eivät ole enää töhnäiset ja ruokahetkestä on tullut koirille juhlahetki. Tulin tänään tosi hyvälle tuulelle kun Oliver lähetti kuvansa jossa Oliver näyttää hienot hampaansa.

Kyllä on Oliverilla hienot hampaat, ei tarvitse mennä hammaslääkärille. Kyllä on hammaskeiju tuonut Oliverille todelliset rautahampaat.

Jaa että nauratte mulle? Miksi?

Meillä muuten sattui eilen kanalassa sellainen juttu,että melkein tuli sydänkohtaus minulle. Menin hakemaan illalla kananmunia (KePon homma aikaisemmin) Olin vienyt kanoille kauroja pesuvadilla alkuviikosta ja huomasin, että punainen pesuvati oli kumossa lattialla ja kun nostin vatia niin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siellä alla kyyhötti yksi kanoista ja sitten siellä oli yksi muna. Kanojen hoitokirjoissa varoitetaan jättämästä vettä vadissa, sillä kanat voivat kaataa vadin ja jäädä alle ja juuri niin oli käynyt tässäkin tapauksessa, en tiedä kuinka monta tuntia kana oli vadin alla kyyhöttänyt, kun nostin vadin pois se suki sulkiaan ja nousi arvokkaasti orrelle Einarin viereen.

Einari haaremeineen