Ei tämä pitkäperjantai ole tuntunut yhtään pitkältä vaan aika nopeasti on aika vierähtänyt. Liekö vaivannut tuo kevätväsymys kun meinaa uni tulla silmään vaikka kello on vasta puolikymmenen. Koirat ovat viettäneet vapaapäivää kanssamme ja hieman tehtiin pihasiivousta yhdessä. Nyt kaikki ovat kolahtaneet nukkumaan ympäri asuntoa. Luut pitää vielä ottaa aamuksi sulamaan ja sitten onkin päivän hommat tehty. Huomenna lähdemme vierailulle Dimin perheen luokse. Tänään sain pääsiäisterveisiä Simbalta ja Simballe kuului oikein hyvää.

Aloitetaan Simban 2 v kuvasta, aika herkulliselta näyttää kakku, kynttilät ja kaikki.

Komea poika

Todella kaunis pää Simballa.

Tästä ei lenkkeilymaasto paljon parane.

Kaunista kevään jatkoa Simballe perheineen ja kiitos kuvista.

Välillä pitää rentoutua, että taas jaksaa.

MIlanan mamma-blogi 7 vuorokausi

Milanalla kaikki edelleenkin hyvin, tänään käytiin lenkillä ja olikin mitä ihanin aamulenkki vaikka hieman tihuutti vettä, mutta oli niin lämmintä. Olimme tänään ihan kahdestaan lenkillä, yritän antaa Milanalle kahden keskistä aikaa mahdollisimman paljon, jotta tuntisi itsensä erikoistapaukseksi ja hellitellyksi. Ruoka maistui tänäänkin hyvin ja se on hyvä. Tänään ruokalistalla olikin kananmunia koska on pääsiäinen ja sitten hevonselihaa höystettynä tuoresalaattisoseella, lisäksi Milana päätti nauttia jälkiruuaksi kissan ruuat. Voi hitsin hitsi kun aika kuluu hitaasti.

Tämä on minusta aivan ihana kuvauspaikka, vaikka onkin erään kesämökkiläisen rannassa, mutta käymme ohi kulkumatkalla aina kuvaamassa tällä ihanalla kivellä. Lampi oli vielä nyt jäässä.

Muutkin kuvasupaikkamme ovat sulaneet ja se on hyvä.

Milana on minusta niin kaunis narttu, ehkä puolueellinen mielipide, mutta sitä mieltä minä olen.