Aina ei kaikki käy niin kuin ollaan suunniteltu, Bellan ja Enzon rakkaustarina ei saanutkaan täyttymystään, sillä Bella neito rakastuikin toiseen urokseen, nimittäin Yestas Dazzleriin, kutsumanimeltään Aslan. Aslan on kohta kolmen vuoden ikäinen nuorukainen, syntynyt 25.4.2006 Yestasin kennelissä Halikossa. Isänä FIN MVA Duvasgårdens Macho Magnum FIN 19203/05 A/A , 0/0 ja enä FIN&EST MVA Yestas Astrea FIN1334/02 A/A,0/0.

Aslan on myös osallistunut vuonna 2008 nuorten urosten katselmukseen,missä Aslan sai hyvät arviot.Arvostelusta pomittua:

Kookaalta vaikuttava sopusuhtainen urosmainen uros. Turkki on keskipitkä,suora ja puolipehmeä. Väri punaruskea,mustin karvanpäin. Lievä hajamaski. SIlmät keskiruskeat, luomet tiiviit. Pääon sopusuhtainen, kallo tasaleveä ja otsapenger loiva. Leuat ovat voimakkaat, täysihaimpainen leikkaava purenta. Alaleuan hampaat tasaisessa rivissä. Runko sopusuhtainen ja selkä suora. Välikämmen vahva. Lanne voimakas, leveä ja lantio viisto. Hyvin kulmautunut. Häntä pitkä ja liikkeessä kiertynyt. Liikkeet takaa hyvät sivusta pitkät. Ystävällinen avoin käytös. Omistajan mukaan uros on kiltti, leikkisä ja melko pehmeä, sekä kohtalaisen vilkas. Helppo ja sosiaalinen vaikka vahtii kotioloissa, pitää ihmisistä ja muista koirista.

Aslan oli erittäin miellyttävä tuttavuus ja todella avoin luonteeltaan, Aslan ei myösään halunnut mitään avustajia astuessaan Bellan vaan hoiti homman itse todella mallikkaasti.

 

 FIN MVA Namupalan Bella Madonna  Isänä ITA CH Bobby Ensson Bohemia A/A, 0/0 ja emänä Namupalan Ti-Ti Nalle A/A, 0/0.  Bellan luonne kuvasta löytyy blogistani ja muutakin tietoa.

Nyt me vain odotamme Susannan kanssa joka on Aslanin omistaja, koska Bellan silmiin syttyisi se äidillinen katse.

Vielä lopuksi tulkoon mainituksi syy tähän uroksen vaihtoon. Syy oli, että Bellan juoksun olisi pitänyt alkaa vasta huhtikuussa ja silloin olisi varmasti Enzon silmätulos jo ollut vahvistettu, mutta koska silmäpaneeli ei tässä vaiheessa ole vielä Enzon silmäpeilauksen tulosta vahvistanut niin en voinut Bellalle Enzoa käyttää.