Meillä on ihanan lämmintä ja valoisaa ja pakastimet pakastavat täysillä ja me juhlitaan tätä elämän normaaliin paluuta pitzalla jota KePo on juuri meille noutamassa. Ensinnäkin suuret kiitokset ystävilleni Karille ja Tarjalle, jotka olivat rientämässä apuun hädän hetkellä on aivan ihanaa että ihmisellä on noin ihania ystäviä, aivan tuli kyyneleet silmiin. KIITOS. Nyt vain toivotaan ettei tarvita enää mitään vippaskonsteja vaan sähköt pysyvät päällä. Mutta niin kuin  Tarjalle sanoin voisi asiat olla huonomminkin, ulkona voisi olla pakkasta vaikka 22 astetta ja Lotta voisi synnyttää, joten sitten olisi synnytetty rantasaunassa  kuten ennen vanhaan kynttilän valossa ja tulen räiskyessä kiukaan alla. Onneksi ei siihen jouduttu. Enää ei harmita muutamat sulaneet pakasteet, pääasia että koiran ruuat säilyivät.

Lyyli ja Mandy ovat lähettäneet kuvan hienosta rapsutuskoneesta mikä heillä on se on merkiltään Sami ja pystyy rapsuttamaan tällä hetkellä kahta koiraa yhtä aikaa mutta luulen että pienellä kehittelyllä voisi onnistua vaikkapa kolmea yhtäaikaa.

Dico ja Aslan olivat lähettäneet terveisiä ja kertoivat että   olivat huomanneet, että portti oli jäänyt auki ja niimpä pojat olivat päättäneet käydä maistelemassa naapurin jouluruokia mitä sähkökatkoksen sattuessa oli säilytetty ulkona. Hyvältä oli maistuneet ruuat ja naapurikin on jo leppynyt.

Lotan mamma blogi 37 vrk

Tänään käytiin taas vaa`assa ja lukemat olivat kiivenneet 62,6 kg ja vatsanympärys osoitti 97,5 cm. Lotta on kyllä aika muhkea muodoiltaan. Ruoka maistuu enemmän kuin hyvin. Perjantaina mennään ostamaan matolääkettä Lotalle sillä madotus tehdään 40 vrk kohdalla. Lotan komea sulho oli lähettänyt kuvan itsestään jouluaattona pukkia odotellessa, mutta tietoteknisistä syistä se  saapui perille tänään.

Lotta täällä oma Petteri-punakuonosi Moose.

Hieman miehekkäämpi kuva pojasta. Belunan Kingly Moriz

Tässä Moose ja emäntänsä Teija joka yrittää piiloutua Moosen selän taakse.

Kaunis Lotta ja vattuvarpaat. Lotta on aivan ihana narttu kasvavasta vatsasta huolimatta tyttö on ihanan hyvän tuulinen ja iloinen, osallistuu edelleen ihan jokaiseen asiaan.