No niin nyt toimii pelit ja vehkeet taas. Eli eilen sitten lähti viimeinenkin pentu kotiin kohti Uuttakaupunkia Herkuleksen ja Ransun kaveriksi. Kyllä oli hienoa kun saimme pitää Remyn vielä koko sunnuntain luonamme, Remy paineli pihalla isojen koirien kanssa kuin olisi aina kuulunut laumaan, on nuo meidän koirat aika sopeutuvaisia, sillä heti otettiin uusi tulokas ja oltiin sitä mieltä tänne vaan jonon jatkoksi. Remu nukkui yönsä äiti Milanan kyljessä ei suinkaan ollut ensimmäinen joka heräsi vaan se oli tietystikkin BB klo 04:30.

Tässä minä taidan nukkua koko yön.

Tämä se olikin parempi paikka tuumii Remy

Aamutouhuja Pilven kanssa

Taitava poika

Talonvartioita rivissä.

Bianca olisi selvästi halunnut uuden leikkikaverin Remystä.

Mutta niin se vain vierähti sunnuntai ja portille kaarsi auto mistä sitten astui ylos Hannan perhe noutamaan uutta perheenjäsentä kotiin.

Niin on viimeinenkin karvalapsi saatettu oman perheen hoiviin. Milanan kanssa toivotamme Remy-Martinille hyvää matkaa uuden perheensä kanssa ja sinä suloinen  vattuvarpaani tuota paljon iloa perheellesi, tassun jälkesi jäi päällimmäiseksi sydämeeni. Kiitos että pikkuinen Remy sai kodin luonanne ja saa turvaa ja rakkautta. Remyn kuulumisia olenkin jo tänään kuullut, hyvin on tutustuminen kavereihin sujunut ja rohkeasti on poika aloittanut uuden elämän uuden perheen kanssa. Remy on tänään käynyt jo autoajelulla Ransun ja Herkuleksen kanssa tutustumassa  perheen työpaikkaan, joten uudet seikkailut ovat alkaneet. Maanantain päivitys tulee myöhemmin illalla.