Perjantaina sitten viettävät synttäreitään Belunan Fazer pentue ja tänään esittäytyy Jyry poika pohjanmaalta. Jyry on pentueen vilkkain pentu ja se kävi ilmi jo pentutestauksessakin. Jyry on järjestänyt perheeelleen monen moista "huvitusta" vuoden aikana. Jyry on syönyt ennätysmäärän omistajiensa tavaroita, Jyry on itkenyt kun on joutunut jäämään hetkeksi yksin kotiin, Jyry on syönyt pihan istutukset ja Jessen äidilläkään ei ole enää katuharjaa. Uusin aluevaltaus on naapurin terassi, sillä Jyry on aloittanut omatoimiset vierailut ja naapuriin tutustumiset. Jyryltä ei vauhti lopu koskaan. Jyry on käynyt koirakoulussa ja kerran näyttelyssäkin. Jyryllä on ollut kaksi sairautta vuoden aikana silmätulehdus ja sen jälkiseurauksena nielutulehdus. Jyry on 79 cm korkea ja painaa    60 kg (tarkka paino lisätään huomenna)

Jyry (Yestas Enzo & Carlota Leo von der Seewiese)

Pieni veijari tämän pohjanmaan "häjy"

Jessen ja Suvin sydänkäpynen

Mikä kaunis häntä ja housut.

Parhaimmat kiitokset Jesselle ja Suville Jyryn hyvästä hoidosta ja juhlikaa ensimmäistä yhteistä vuottanne muistelemalla kaikki hauskoja yhteisiä hetkiä.

Belunan Fazer Bianca

Synttäreitään viettää siis perjantaina myös oma Biancamme tai siis Harryn oma riiviö. Bianca on ollut kiitettävän vilkas pentu, vaikka ei niin hirvittävästi ole tuhonnut omaisuuttamme, niin rasittavuutta on kyllä riittänyt, kaikkien koiriemme korvat ovat täynnä BB.n jättämiä reikiä, kuten myös kaikkien takkieni hiat, sillä BB on sellainen roikkuva-malli.  BB on käynyt näyttelyisä ja menestynyt niissä hyvin, oli pentuna useasti ROP-pentu.Bianca on 75 cm korkea ja painaa 60 kg. Bianca on sairastanut yhden virtsatietulehduksen silloin ihan pentuna.


BB:stä ei sitten meinannutkaan löytyä sopivia kuvia ollenkaan.

On se vaan niin söpö

Belunan Fazer Bianca (Yestas Enzo & Carlotta Leo von der Seewiese)