Jos ihmettelette outoja sana valintojani niin kaikki johtuu siitä, että tietokone ilmoittaa, että teksti on automaattisesti käännetty kielelle suomi en tiedä mitä kieltä olen kirjoittanut, mutta hieman tuo käännöskin ihmetyttää...... Nyt melkein alkaa naurattaa .........

Onnea JA halauksia Sannille, Dimille, Dicolle, Oliverille JA Simballe, teistä on tänään tullut 1 vuotiaita hienoja nuoria koiria, Ensi VUONNA teistä taitaa jo Tulla melkein aikuisia. teillä kaikilla on ollut tapahtumarikas aika, olette välillä koetelleet "palvelijoidenne" hermoja JA sitten olette taas olleet ihania kultaisia karvapalleroita. Tärkeintä kuitenkin on, Että teillä kaikilla on ollut Onni Saada Ihana koti missa teistä pidetään huolta JA rakastetaan JA kasvatetaan kunnon ja JA  koirakansalaiseksi. Kiitän myös teitä kaikkia, olette jaksaneet pitää Arja mammaa Mukana elämässänne JA kertoneet kuinka olette kasvaneet JA kehittyneet. Te KAIKKI pennut olette saaneet vilkkaan luonteen JA olleet ehtiväisiä touhuissanne Mitä EI Aina Voi sanoa äiti Bellasta. Vielä Kerran Onnea.

Sitten seuraa kuvia yksivuotiaista. Dicon kuvat vielä puuttuvat.

Sanni Prinsessa synttärikakkua syömässä. Mutta miksi kakussa on enemmän kuin yksi kynttilä?

Nellillä 3 v JA Sannilla 1 v Oli yhteissynttärit JA kyllähän Sanni osasi laskea, Etta Nellin kakussa Oli enemmän "kynttilöitä" Ja Sanni vaihtoi kakkua.

Sannia Voi jo kutsua mustanaamaksi.

Hieno lelu.


Upea kuva Sannista talvimaisemassa.

Sanni on oikea vauhtimimmi jonka sisällä asuu pieni Antilooppi

Seuraavana sitten prinssit.

Saanko esitellä Prinssi Oliver

Nama nuoret urokset ovat niin hellyttävän näköisiä KUN runkoa on mutta massa vielä puuttuu.

Prinssi Dimi

Dimistä voisi sanoa, äitinsä poika.

Sivuprofiili.

Sitten Prinssi Simba

Hieno on kakku Simballa JA niin kauniisti odottaa syönti lupaa.

Komea Prinssi.

Käärmeenlumooja.

Lisää lumousliikkeitä Simba prinssiltä.

Onneksi nuo kuvat sentään pysyvät ennallaan vaikka teksti vaihtaa muotoaan.