Eilen illalla pesin BB:n koska huomenna menemme taas näyttelyyn, tällä kertaa kysymyksessä on pentunäyttely joka on Metsämäen raviradalla muutaman kilometrin päässä meiltä, no ihanaa on se että paikka on lähellä, mutta luultavasti sitten saamme niskaamme rankkasateen no ei haittaa, puetaan sadejakkua ylle. Koira oli nimen omaan oli puhdas, sillä tänään kun tulin töistä kotiin niin Diwa joka ei ole uinut koko kesänä päätti, että nyt uimaan ja vauhdilla lampeen ja mitä tekee BB menee samalla vauhdilla Diwan perässä, sillä Diwa on BB:n idoli,  joten jos Diwa tekee jotain niin BB tekee perässä. Nyt on koiraa pesty uudelleen ja yritetty kuivata. On ainakin moneen kertaan kasteltu ja pesty koira huomenna kehässä. Tampereen suunnalta kantautui tänään loistavia uutisia sillä Belunan Kingly Moses "Mooses", jonka isä on
Espresso Sir M. aus dem Sumpfloch, joka asuu Kotkassa,  oli käynyt tänään lonkkakuvauksissa ja kyynärkuvauksissa ja A:na olivat lonkat lähteneet Kennelliiton lääkärin arvioitaviksi. Tosi hienoa, nyt vain odotellaan virallista vahvistusta.

Komea nuoriherra Mooses

Sitten olen saanut Betulaisen terveiset Salosta ja Betu se siellä jo ihmetteli oko se kasvattaja kokonaan unohtanut kun ei pitkään aikaan ole mitään viestejä laitellut. Ei ole unohtanut ei todellakaan.

Hei kasvattaja-mamma täällä huutaa Betu näetsä mut ?

Minusta tulee isona kirahvi tai orava tai ehkä lentäjä jos ei sitten Tartzan.?

Tule leikkimään äläkä vain siellä koneen takana nökötä.

Tulkaa kaikki ihmiset leikkimään mun kanssa kun mulla ei ole yhtään kaveria!!

Enkös vain seisokkin hienosti.

Kiitos kovasti paljon kuvista ja terkuista.