Tänään Pilvi ja Miki olivat elämänsä ensimmäisessä pentunäyttelyssä, olipas siellä hulinaa ja paljon jänniä asioita. Kovin Pilvi oli vielä vauvamainen muiden pentujen joukossa tosin Pilvi oli juuri täyttänyt 5 kk ja muut jo lähempänä seitsemää. No ei me osattu edes mitään odottaa vaan kokemusta täytyi mennä hakemaan jotta sitten isona osataan. Pilvi sijoittui 4:ksi ja sai ihan mukavan arvostelun. Arvostelu alkaa sanoilla vielä kovin pentu, päätä kehuttiin oikeanlaiseksi vaikka "siilikuono" saisi olla voimakkaampi. karvapeitekkin on kasvamassa oikeanlaisena ja se tietysti on hyvä kun talvikin on tulossa. Korvat on hyvät no siihen minäkin uskon sillä Pilvi on aika tottelevainen ja kuulee hyvin. Askel saisi olla pidempi niin saisi ei tarvitsisi pomppia niin paljon. Hieman ujo Pilvi myös oli sillä hampaita ei Pilvi olisi halunnut näyttää mutta tuomari Marja Saminen kyllä katsoi ne kuitenkin. Käytöksestä tuli kuitenkin kiitettävä arvosana.

Pilvi ihmettelee mihin me on tultu ja ennen kaikkea miksi?

Tuolla on leonbergeinkoiria minnään sinne jooko mamma?

Loput kuvat olivatkin pimeitä, mutta toivon että Sadun kamerassa olisi vielä jotain julkaisukelpoista. Kaikista hienointa oli kuitenkin se, että Lotta ja Miki osallistuivat Junio Hnadleri kilpailuun ja pärjäsivätkin tosi hienosti kolmas sija ja hienot pokaalit ja ruusukkeet. Vaikka Lottaa taisi hieman jännittää niin varmasti oli hienoa kun sai kotiin viemisiksi upean pokaalin.

 

ONNEA MIKI JA LOTTA

 

Upea pari.

Sitten kaikille isille isänpäivä onnittelut ja erityisesti kaikille karvaisille isille. Koirat ovat juhlineet myös isänpäivää ja Pilvi ja Bella pääsivät mukaan kun Harry lähti onnittelemaan omaa isäänsä. Minähän kävin jo viikolla omani luona.

Ensin onniteltiin vaaria ja sitten

Sitten moikattiin Lea-tätiä

Harry iskä ja kauniit tyttäret.

Bella ei kermakakusta välittänyt vaan parasta herkkua olikin sitten kunnon kokoinen hirvenluu.

Nammmmmmmmmm nammmmmmmmmmmm rouskis rouskis.