Tänään huomasin että joku on vieraillut Belunan sivuilla tänään 199465 kertaa ja rajapyykki 200000 kävijää alkaa häämöttää. Sinä joka  olet sivujeni tai blogini 200000 kävijä lähetä sähköpostilla kuva sivuistani, jossa näkyy tuo luku 200000 ja yhteystietosi,  niin Belunan kennel palkitsee sinut jollain koiramaisella palkinnolla. Näinä kuluneina vuosina olen kertonut teille lähes 1800 tarinaa elämästämme ja koiristamme.

Rakkaat haukut ovat toimineet tarinoiden päähenkilöinä.

On se vallan kummallista kun tänään lähdin lenkille niin satoi aika rankasti, joten kameraa ei voinut ottaa mukaan ja ajattelin että en myöskään ota sienestys välineitä, sillä kukapa sitä rankkasateessa sieniäkään alkaisi poimia ja mitä tapahtuu, kun astut metsään niin edessäsi on se ihan viimeisen päälle paras sienipaikka täynnä ihania suppilovahveroita, no mihin laitat sienet kun olet tyhjin käsin liikkeellä. Ratkaisu oli lähempänä kuin uskoinkaan minulla oli huppu päässä joten sienet huppuun ja kiharat suoriksi, huppu tuli ihan täyteen suppilovahveroita ja minä kastuin ihan märäksi ja hiukset liimautuivat pitkin päätä ja sade vesi ropisi takin kauluksesta sisään, mutta sienikastike ainekset tuli kerättyä. Diwaa ei vesisade haitannut yhtään vaan Diwa  tarkisti jokaisen sienen minkä minä poimin että ne olivat kelvollisia. Kenet arvelisit tulevan rankkasarteessa vastaan metsässä, vastaus on tietystikkin toisen koiran ulkoiluttajan.

Äiti ja tytär

Huomenna KePo lähtee veljeni kanssa pelastuspartioon, noutamaan äitiäni ja isääni Reisjärveltä, sillä isäni sairastui siellä siten, että hänellä on autolla ajaminen pitkällä matkalla kielletty ja heidät täytyy saada kotiutettua, että isäni pääsee hoitoon Porvoossa. Isäni on juuri päässyt Kokkolan sairaalasta ja äidilläni ei ole ajokorttia.

Vaalea mesikämmen  Bianca