Meille tulee joulu vaikka kaikki vaatekomerot eivät olekkaan viimesen päälle siivottuja ja paidat viikattuja, sillä huomasin juuri lohduttelevani itseäni, etten aikonutkaan viettää jouluani vaatekomerossa vaan ihan väljemmissä tiloissa. Kinkku paistuu uunissa naapureiden joululahjat on toimitettu perille, meidän jouluun kuuluu viedä naapureillemme joululahja ja kiittää heitä siitä, että he ovat taas kestäneet haukkuvia naapureitaan koko vuoden. Meillä on todella hienot naapurit , kiitos siitä heille. Koirien joululahjat täytyy vielä paketoida ja siinä se sitten on. Tervetuloa joulu Belunan kennelin jokaiseen koirankoppiin , kanalaan ja kissan koppaan ja ihan koko taloon.

Joulutervehdys kaukaa merten takaa:

Kiitos Rina ja sinun perheesi

Tämän tervehdyksen on taas lähettänyt Pilven kasvattaja Savonlinnasta.

Sitten Nadan terveiset Perniöstä:

Nada ja Zira Perniöstä , kovin on lumiset maisemat sielläkin suunnalla.

Tulkoon vaan pukki, minä odotan tuumii Nada.

Simbalta tuli myös joulutervehdystys mutta minä tumpelo olen sen hukannut, mutta Jutta lupasi lähettää uudet kuvat kun ehtii. Kiitos Jutta.

LOTAN NEUVOLATERVEISET 17 vuorokautta astutuksesta.

Kaikki hyvin Lotta odottaa joulupukkia ja nyt niitä pieniä olentoja sitten kutsutaan Neurulaksi (toivottavasti niitä on, ainakin olen joka päivä kirjoittanut joulupukille tästä asiasta). Raajojenkin kehitys on alkanut sekä verisuonten kehitys. Kaikki hyvin siis tällä rintamalla.

Tuolla menee muurahainen, mihinköhän se on matkalla?