No arvasinhan minä, että Dicon kuvatkin ovat kohta minulle tulleet ja nyt ne löytyivätkin sähköpostista, joten tässä pääsette ihailemaan 1 v ja 1 päivä ikäistä Dico poikaa Hyvinkäältä.

Dicosta ei voi sanoa, että Dico olisi uimari vaan Dico on kahlari. Kun vatsa kastuu niin silloin poika painelee rantaa kohti.

Lapset ja Dico ihailevat suureksi paisunutta jokea.

Dico on kauniin värinen nuori uros.

Kiitos Erja kauniista synttärikuvista ja kuulumisista. Ja parhaat onnittelut Iv pojalle.

Nyt enää puuttuu Pontuksen 2 v kuvat ja Vesa tuossa soittelikin tänään ja kertoi, että ne saapuvat jonain kauniina päivänä, joten täytyy toivoa että aurinko alkaisi paistaa pikaisesti. Pontus oli saanut hännän läheisyyteen hots-potin ja sitä Vesa hoiteli. Olen kuullut useista vastaavista tapauksista tänä keväänä.

Tänään meillä vieraili Päivi tutustumassa rotuun ja arvatkaa vaan ketä se Päivikin houkutteli mukaansa no Lunaa tietystikkin. Hauska oli jutella henkilön kanssa joka oli kiinnostunut leoista ja sai taas kerran puhua asiasta mikä itsestäni on se paras asia mistä voi puhua siis KOIRISTA. Koirat kiittävät Päiviä possunkorvista ja popsivat ne makoisiin suihinsa.

Terveisin Luna

Tänään näköjään saan kirjoittaa ihan millä kielellä haluan eikä sitä käännetä automaattisesti suomeksi, kiitos siitä sinä rakas tietokoneeni. Minua jäi eilen vaivaamaan kovasti, että kun kirjoitin vuosi niin se oli suomeksi uutiset ja sana vielä oli sitten velat. En voi kuvitellakkaan mitä kaikkea on mielessänne liikkunut jotka ehditte lukea sepustukseni ennen kuin itse huomasin outoja juttuja kirjoittaneeni, hieno käännös oli myös kun kirjoitin uskon että  niin se kuuluikin olla asia on uskon asia. Ihmeellistä.